miercuri, 10 noiembrie 2021

A Ring by Spring (2014)

Gen: Comedie, Familie, Romantic

Distirbutie: Rachel Boston, Kirby Morrow, Ali Liebert, Jesse Moss, Christopher Jacot

Regizor: Kristoffer Tabori [a mai regizat: The Art of US(2017), The Irresistible Blueberry Farm(2016), Debbie Macomber's Dashing Through the Snow(2015), Love on the Air(2015), Just the Way You Are(2015)]

Nota Gealapa: 6.50

Întotdeauna cinică față de căsătorie, o consultantă de afaceri încrezătoare primește în sfârșit un semnal de alarmă atunci când o ghicitoare prezice că daca nu va primi un inel până la primăvară nu se va mai căsători niciodată.

Cam asa trebuie sa arate o comedie romantica facuta pentru televiziune. Povestea este decenta, fara prea multe briz-brizuri si povesti secundare, cu un scenariu bunicel acre reuseste sa te faca macar sa zambesti uneori si o cinematografie care contribuie si ea din plin la o stare generala de bine pe care ti-o da filmul. Nu este cel mai palpitant si nici cel mai original, dar este suficient de distractiv incat sa asigure o experienta reusita. Cu un ritm alert si o durata destul de scurta, filmul nu isi asuma nici cel mai mic risc de a fi plictisitor si stie sa se concentreze pe detaliile care conteaza.

Rachel Boston este o obisnuita a acestui tip de filme, iar experienta ei se vede, oferindu-ne o interpretare bunicica, cumva tipica pentru un film de televiziune, dar care reuseste sa isi faca personajul mai intai antipatic si apoi indragit, asa cum trebuia. Chiar daca pe langa ea nu mai regasim vreun nume care sa iasa in evidenta, prestatia ei este suficient de solida incat sa poarte filmul de una singura, dar si cei din rolurile secundare au facut destul si au avut prestatii acre nu au daunat filmului.

Daca cineva inca isi mai ia lectii de viata si sfaturi din filme, atunci A Ring by Spring inceaca sa ofere cateva lucruri pozitive, a caror transmisie reusita depinde de cat de deschis este primitorul. Cert este ca acest film poate fi o alegere ideala pentru o seara de film in doi, pentru ca te poarta spre niste sentimente caldute pana la final. Intreg pachetul are un aer calduros si cred ca fara sa fie cu adevarat deosebit, este un film care merita vazut daca va ajunge in maini.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!