duminică, 31 ianuarie 2021

The Wall (2017)

Gen: Drama, Thriller

Distributie: Aaron Taylor-Johnson, John Cena, Laith Nakli

Regizor: Doug Liman [a mai regizat: Locked Down(2021), American made(2017), Edge of Tomorrow(2014), Fair Game(2010), Jumper(2008)]

Buget: 3.000.000 $
Incasari: 4.477.141 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 57/100

Doi soldati americani sunt blocati de un lunetist letal si singurul lucru care sta intre ei este un zid.

The Wall a fost chiar putin mai slab decat ma asteptam. Asta se intampla cand vrei sa faci un film pretentios de razboi cu bugetul necesar pentru un film independent de festival. Filmul are cateva scene bune, tensionate, dar are si multe momente moarte care se resimt din plin. Daca mai adaugam si cele cateva greseli de logica, rezultatul este un film din pacate doar mediocru, care nu merita prea multa atentie.

Asteptarile mele nu erau cine stie ce inca de la inceput, pentru ca ma asteptam sa vad un film cu John Cena in prim plan, care nu este actor la baza, chiar daca si wrestlingul unde acesta e legenda presupune destula actorie. Din pacate nu am avut parte nici macar de asta, pentru ca rolul lui Cena a fost unul minor, chiar si intr-o distributie care a avutdoar doi membri si jumatate. Am avut in schimb un film cu Aaron Taylor-Johnson, care a avut parte practic de un monolog, dar unul deloc impresionant, care nu l-a ajutat sa isi etaleze eventuala versatilitate si sa isi propulseze cariera.

Este un film foarte simplu; un om, un zid, o voce la radio si surprinzatr de multa tensiune pentru acest decor auster. Aceasta simplitate poate fi un avantaj uneori, dar si o provocare pentru cei implicati. Rezultatul este unul destul de bun, chiar daca The Wall este departe de a fi impresionant. Nu este un film pe care sa il recomand insa, pentru ca sunt suficiente filme care abordeaza subiecte asemanatoare mult mai reusite din toate punctele de vedere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!