duminică, 24 ianuarie 2021

The Christmas Contract (2018)

Gen: Familie, Romantic, Drama

Distributie: Hilarie Burton, Robert Buckley, Danneel Ackles, Antwon Tanner, Jordan Ladd

Regizor: Monika Mitchell [a mai regizat: The Knight Before Christmas(2019), To Have and to Hold(2019), Christmas Joy(2018), Royal Nw Year's Eve(2017), Woman of the House(2017)]

Nota Gealapa: 7.05

O femeie recent devenita singura uraste gandul de a se intoarce în orașul ei natal din Louisiana de Crăciun, când află că fostul ei iubit va fi acolo cu noua lui iubită.

Acest film are toate coordonatele pentru a fi mediocru si plictisitor, dar cumva reuseste sa nu fie deloc asa. Chiar daca urmeaza toate stereotipurile genului si isi dezvaluie punctul de cotitura in primele cinci minute, a fost agreabil pana la final. Usor amuzant uneori, sensibil in cea mai mare parte, filmul m-a facut sa astept surprinzator de interesat un final pe care l-am ghicit cu o ora inainte sa se intample. Pentru un film de televiziune, as spune ca experienta oferita de Christmas Contract este una destul de interesanta.

Distributia nu este una atragatoare deloc, ceea ce face cu atat mai incredibil faptul ca acest film reuseste sa aibe atata magnetism. Interpretarile au fost decente, dar la fel de previzibile ca intregul film, dar tot ca acesta, agreabile si ele. Este ca si cumsi actorii, si regizorul si producatorii au stiut exact ca daca cineva alege sa vada filmul, nu ateapta nimic altceva decat o poveste clasica, cu interpretarile de rigoare si exact asta au oferit. Nu exista nici cea mai mica intentie de la vreunul din actori de a oferi ceva in plus, dar macar au avut bunul simt de a nu exagera cu dramatismul, ceea ce ar fi insemnat un risc urias de a cadea in penibil.

Este un film de Craciun destul de reusit, care are sanse reale de a va umple de sentimente calduroase si pozitive intr-o seara de film cu familia. In afara de faptul ca personajul principal semana foarte bine fizic cu mama ei din film, dar si cu sora-sa si pe alocuri am avut dificultati in a-mi da seama care e care, in rest nu am identificat mari probleme ale filmului. Nu este deloc memorabil, dar pentru o seara isi face treaba cu siguranta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!