duminică, 31 ianuarie 2021

The Last Days of American Crime (2020)

Gen: Actiune, Crima

Distributie: Neels Clasen, Edgar Ramírez, Tony Caprari, Kate Normington, Iain Bruce

Regizor: Olivier Megaton [a mai regizat: Taken 3(2014), Taken 2(2012), Colombiana(2011), Transporter 3(2008), The Red Siren(2002)]

Nota Gealapa: 4.65
Metascore: 15/100

Intr-un viitor nu foarte indepartat, ca un raspuns final impotriva terorismului si a criminalitatii, guvernul american hotaraste sa emita un semnal audio care sa faca imposibil pentru oameni sa incalce legea. 

Netflix chiar m-a dezamagit de aceasta data. Eram obisnuit si impacat cu faptul ca inca nu au ajuns sa produca filme deosebite dar credeam ca macar s-au stabilizat la un nivel mediu decent. Acest film insa mi se pare un esec total. Are o intriga plina de gauri, pusa in scena intr-un mod haotic, iar povestea se lungeste peste doua ore total inutil, pentru ca nu e nimic atat de complicat incat sa necesite atata timp de rezolvare. Dialogurile monotone si previzibile si momentele moarte sunt singurele lucruri pe care le-am remarcat la acest film.

Protagonistul este Edgar Ramírez, a carei preenta pe un afis are un singur avantaj: de la departare poate fi confundat cu Gerard Butler. In rest, nu este un actor care sa iti dea incredere ca filmul este unul bun si nici nu am l-am vazut in vreun film sa exceleze si sa contrazica aceasta prejudecata a mea in ceea ce il priveste. Prestatiile sale sunt cel mult ok si isi ridica nivelul doar cand este inconjurat de actori mai buni decat el, ori aici nu se intampla asta si este eclipsat d epartea feminina a distirbutiei, nu epntru ca aceasta are o interpretare iesita din comun, ci doar datorita aparitiei plina de sex-appeal.

Cu putin atentia intriga ar fi putut fi foarte buna, dar oricum modul in care a fost executat este absolut oribil. Schimbarea scenelor fara cursivitate este chiar deranjanta si au existat cateva momente in care nu mai stiam cine ce este. Este un film confuz, prea lent, care m-a facut sa ma intreb in permenenta daca nu e cazul sa ma opresc din a-l urmari. Dupa acest film ramane doar potential irosit si un pas mare in spate facut de Netflix.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!