duminică, 24 ianuarie 2021

Outside the Wire (2021)

Gen: Actiune

Distributie: Anthony Mackie, Damson Idris, Enzo Cilenti, Emily Beecham, Michael Kelly

Regizor: Mikael Håfström [a mai regizat: Quick(2019), Escape Plan(2013), The Rite(2011), Shanghai(2010), 1408(2007)]

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 45/100

In viitorul apropiat, un pilot de drone trimis intr-o zona de razboi, face echipa cu un ofiter android top-secret pentru a opri un atac nuclear.

Speram ca anul 2021 sa debuteze mai spectaculos din punct de vedere cinematografic pentru mine, dar Outside the Wire nu este atat de bun pe cat am sperat. Mi s-a parut o miscare inteligenta sa adaugi in intriga o invazie a Rusiei in Ucraina, o problema curenta, pentru a atrage atentia, dar restul povestii este mult prea subreda pentru a fi credibila. Este bine ca arata excelent din punct de vedere vizual, pentru ca restul detaliilor nu sunt foarte bine puse la punct, dar macar efectele si cascadoriile sunt de cel mai inalt nivel si fac ca scenele de actiune sa fie foarte interesante.

Poate scenariul a fost prea slab, sau poate ca Anthony Mackie nu poate inca sa duca in spate un film de unul singur, dar cert este ca prestatia lui nu m-a dat pe spate. A fost mecanic si plat si nu m-a facut sa empatizez cu el in nici un moment. Din pacate, nici coprotagonistul Damson idris nu s-a descurcat mai bine, ba mai degraba as spune ca a avut o interpretare nesigura si oscilanta, care m-a deranjat in unele momente. Cum alte nume importante nu prea mai exista in acest film, nu a avut cine sa mai salveze putin situatia.

Pana la urma, nu este un film îngrozitor. Conține o problema obișnuită a filmelor de război si anume un soldat de topcare ia decizie aleatorie, apoi petrece restul filmului comitând numeroase erori militare de bază. Pot intelege ce încearcă să transmita filmul despre război, dar totul devine neclar datorita povestii și a distribuției sărace, dar este vizionabil, acțiunea este bună și poate umple cu succes doua ore de timp liber din ziua cuiva. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!