joi, 14 ianuarie 2021

The Last Song (2010)

Gen: Romantic, Drama

Distributie: Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Greg Kinnear, Bobby Coleman, Hallock Beals

Regizor: Julie Anne Robinson [a mai regizat: Like Magic(2019), Losing It(2017), Hail Mary(2016), Middle Age Rage(2013), One for the Money(2012)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 89.137.047 $

Premii:
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2010
- Blimp Award - Favorite Movie Actress (Miley Cyrus), Kids' Choice Awards, SUA 2011
- Choice Movie: Hissy Fit (Miley Cyrus), Teen Choice Awards, 2010
- Choice Movie: Breakout Male (Liam Hemsworth), Teen Choice Awards, 2010

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 33/100

O fata rebela este trimisa sa stea cu tatal ei pe timpul verii, intr-un orasel pe o plaja din sud, iar cei doi ajung sa se reconecteze cu ajutorul dragostei pe care o poarta amandoi pentru muzica.

Acesta este un film clasic de dragoste, care urmeaza toate cutumele si nu surprinde cu nimic. Ei se intalnesc, initial nu se suporta, apoi se indragostesc, apoi se cearta, apoi se impaca pentru eternitate, toate astea in timp ce fiecare se confrunta cu propriile drame, regrete si ifose de oameni neintelesi. Cu toate astea, spre rusinea mea, filmul mai degraba mi-a placut decat nu. Am si chicotit de cateva ori si m-am si emotionat la un moment dat. Nu arata ca un film de atatea milioane cat a costat, dar arata si este scris decent, suficient pentru a fi agreabil.

In distributie apare una din problemele mari ale filmului si anuma ca personajul principal este interpretat de Miley Cyrus, care la momentul respectiv era omniprezenta. Pe langa faptul ca se vede ca nu este o actrita experimentata, desi ea a mai fost in miezul si altor proiecte, este genul de om pe care ori il adori, daca ii esti fan, ori il detesti sincer, categorie in care ma incadrez si eu, ceea ce face greu de judecat in mod obiectiv intregul film, nu numai prestatia ei. Totusi, in compensatie, avem o prestatie foarte buna a lui Greg Kinnear, dar si una din interpretarile de inceput ale lui Liam Hemsworth, care inca nu arata ca un zeu in acele vremuri.

Rezumatul ar fi cam in felul urmator... Daca v-a placut Hannah Montana, atunci o sa va placa si acest film. Din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este aparitia lui Liam Hemsworth care arata si interpreteaza ca cineva care urmeaza sa aiba succes in filme. In rest, The Last Song este doar o poveste de dragoste banala, cum sunt alte cateva sute, poate mii. Daca va plac genul acesta de povesti previzibile, lacrimogene cu happy-end de poveste, atunci si acesta poate fi un motiv sa vedeti acest film.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!