joi, 23 aprilie 2020

Murder Mystery (2019)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans, Terence Stamp, Gemma Arterton

Regizor: Kyle Newacheck [a mai regizat: Game Over, Man!(2018)]

Premii:
- Favorite Comedy Movie, People's Choice Awards, SUA 2019

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 38/100

Un politist din New York si sotia lui merg intr-o vacanta in Europa pentru a reaprinde scanteia din relatia lor, dar ajung sa fie fugari, dupa ce li se insceneaza crima unui miliardar batran.

De la acest film primesti exact ce te astepti de la o comedie cu Adam Sandler, adica putina substanta, un umor aparte pe care poti sa il gusti sau nu si o cantitate mare de glume aruncate in speranta ca unele sunt bune si unele de obicei sunt. Ritmul este unul alert, filmul nu este plictisitor, are cateva scene decente de actiune, exista si cateva momente cringe, dar per total este un film suficient de amuzant ca sa mai treaca intr-un mod relativ placut 90 de minute de izolare. Cand alegi sa vezi un astfel de film, esti ca un cartofor inrait, in sensul in care speri sa primesti o comedie epica, dar de obicei primesti o mana mai slaba decat iti doresti.

Pe langa Adam Sandler, care ofera o prestatie tipica lui, o avem ca si coprotagonista pe Jennifer Anniston, ai carei ani de glorie mi se pare ca au cam trecut si care ofera si ea o interpretare in nota filmului. Desi ambii au facut o treaba decenta, trebuie sa spun ca am vazut interpretari mult mai reusit de-a lungul vremii din partea amandurora. Pe langa ei, mai avem ocazia sa vedems i in rolurile mai mici nume care sa dea un pic de sare si piper intregului film cum ar fi, Gemma Arterton sau Luke Evans. Nepotismul functioneaza si la Hollywood, pentru ca un rol minuscul are si Jackie Sandler, nimeni alta decat sotia lui Adam Sandler.

Locatiile de filmare si cinematografia au fost foarte reusite, dar nu au reusit sa compenseze pentru un scenariu banal si infantil. Chiar daca sunt destule scene amuzante, nu a fost nici una care sa ma faca sa rad in hohote si nici macar cei doi protagonisti experimentati nu au putut salva impresia generala. Daca ar fi fost scris ceva mai bine, acest film ar fi avut sanse sa fie cu adevarat bun, asa ramane doar un film dragut de vazut in aceste vremuri, dar deloc memorabil.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!