luni, 6 aprilie 2020

Dementia 13 (2017)

Gen: Horror

Distributie: Julia Campanelli, Channing Pickett, Steve Polites, Marianne Noscheze, Ben van Berkum

Regizor: Richard LeMay [a mai regizat: Blood Bound(2019), Naked As We Camed(2012), Whirlwind(2007), 200 American(2003)]

Nota Gealapa: 3.65

La mosia unei familii instarite, santajistii incearca sa puna mana pe averea matriarhei, dar in umbra pandeste o fantoma.

Imi era dor de un film horror, dar nu de genul acesta de film. Este atat de stangaci, ca pare un film de amatori de multe ori. Filmul asta a fost foarte bun in primele doua minute si apoi s-a ales praful.  Dupa un inceput direct, brutal si palpitant, totul s-a transformat intr-un film fara ritm, deloc credibil care pe intreaga s-a durata m-a facut sa tresar doar odata si mi-a mai dat ceva fiori inca odata. Scenariul este mediocru, lucru des intalnit in acest gen, dar un regizor priceput de obicei scoate mai mult de la o poveste de genul asta.

Distributia este cea mai mare problema a filmului. Toti actorii, dar toti fara vreo exceptie, au avut prestatii lamentabile. Interpretarile au fost incredibil de rigide si nu le-am crezut nici o secunda. Pe alocuri au parut o adunatura de oameni obisnuiti crae au fost luati de pe strada si pusi sa joace intr-un film. Fara sa aiba vreun pic de chimie, nu au reusit sa transmita nici o emotie dincolo de ecran si mai degraba au distras atentia de la o poveste oricum foarte slaba si greu de inghtit.

Daca acest film ar fi un agonist, ar fi unul debutant, napadit de emotii si cu o accidentare importanta, fara sa aibe vreo sansa de castig. Singurele parti bune din film sunt inceputul si inca vreo doua-trei scene si efecte vizuale, dar mai ales genericul, care vine ca o izbavire. Concluzia este ca Dementia 13 este genul de film pe care o sa il uiti in doua-treiz ile dupa ce il vezi, dar ti-ai dori sa il uiti instantaneu, deci nu am cum sa recomand asa ceva.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!