luni, 10 iunie 2019

In Extremis (2017)

Gen: Horror, Thriller

Distributie: David O'Hara, Bill Fellows, Isabelle Allen, Meil Pearson, Toyah Willcox

Regizor: Steve Stone [a mai regizat: Schism(2016), Entity(2012)]

Buget: 3.400.000 $

Premii:
- Haunted Award - Best Music, British Horror Film Festival, Marea Britanie 2017

Nota Gealapa: 2.45

Este sfarsitul lumii, cel putin al lumii lor.

Cu siguranta cel mai prost film pe care l-am vazut in ultima vreme. Are pretentii de mare thriller psihologic, dar este doar plictisitor in prima parte si foarte previzibil in a doua. Dialogurile sunt putine si proaste, ritmul este lent iar finalul este acela pe acre il astepti de la jumatatea filmului si nu te surprinde cu nimic. Vreo doua-trei efecte vizuale decente reprezinta singurul lucru cat de cat bun pe acre acest film il are de oferit.

Distributia este si ea foarte slaba. Protagonistul este David O-'Hara, care va ramane cu siguranta in acelasi anonimat si dupa acest film. Acest film a cerut foarte multe de la personajuls au principal, fara un scenariu acre sa il ajute, dar pe O'Hara cred ca nu l-au ajutat nici abilitatile sale. La fel de stangace sunt si prestatiile din rolurile secundare, dar acestea nu dernajeaza atat de are pentru ca beneficiaza de mult mai putin timp de ecran.

Doar un hipster incepator care ingereaza frecvent barbituric poate pretinde ca acest film este ceva mai mult si ar putea vedea in el o opera neinteleasa de oamenii de rand. Adevarul este insa, ca acesta este doar un film prost, pus in scena total gresit si foarte simplu si previzibil, in pofida impresiilor sale de poveste complexa si plina de intelesuri. Cred ca nota pe care eu i-am acordat-o este una indulgenta, prin urmare nu am cum sa recomand nimanui o asemenea prostie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!