sâmbătă, 1 iunie 2019

Distorted (2018)

Gen: Mister, Thriller, Actiune

Distributie: Christina Ricci, Brendan Fletcher, Vicellous Shannon, John Cusack, Nicole Anthony

Regizor: Rob W. King [a mai regizat: The Humanity Bureau(2017), Tokyo Trial(2017), I Heart Regina(2010), Hungry Hills(2009), Moccasin Flats: Redeption(2008)]

Nota Gealapa: 5.20

Un cuplu se muta intr-un bloc izolat, moder dotat cu supraveghere video, pentru ca sotia are probleme cu cosmarurile, dar ceva este in neregula cu cladirea.

Acest film trebuie uitat cat mai repede de catre toti cei care l-au vazut, dar si de cei care au contribuit intr-un fe la aparitia lui. Este absolut mediocru cu foarte putine momente bune si cu numeroase scene cringe. Povestea este slaba, fara pic de sens in unele momente, in ciuda unei idei care ar fi avut ceva potential. Personajele nu sunt dezvoltate cum trebuie, asa ca in cea mai mare parte a timpului nu stim foarte bine cine sunt oamenii si de ce fac ceea ce fac, iar cand se incearca elucidarea misterului, dezamagirea este majora si filmul devine chiar mai slab. Nici din punct de vedere tehnic nu arata foarte bine. Cinematografia este slabuta, iar putinele efecte vizuale sunt jalnice.

Nu stiu daca numele lui John Cusack mai infioreaza pe cineva, dar si pentru fanii lui inraiti trebuie sa fi fost o dezamagire sa descopere ca personajul sau este unul neimportant, aspect dublat si de o prestatie slaba din parte actorului. In rolul principal este Christina Ricci cu o interpretare care cred ca a testat-o, dar i-a aratat limitele. Nu am crezut-o in nici un moment si a avut o interpretare mecanica, cand prea dramatica, cand prea putin implicata. Si in rolurile secundare lucrurile au stat cam la fel.

Inceputul este promitator, dar dupa numai cinci minute lucrurile o iau la vale, iar cand apare John Cusack, in loc sa fie un moment de maxima tensiune, aproape ca m-a pufnit rasul. Nu sunt foarte multe lucruri de spus, pentru ca e greu sa vorbesti despre mediocritate. Este un film absolut neconvingator pe care nu il recomand nimanui. Fie ca va doriti un thriller, un fim de actiune sau un horror, sunt sute de filme din fiecare gen mult mai bune decat acesta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!