miercuri, 6 ianuarie 2010

Despre taranul de oras

Cu totii ne-am lovit de aceste specimene macar odata. Ii recunoastem de la distanta. Sunt mai rai decat cinii vagabonzi. Dar acum ma voi ocupa de un caz concret. Acesta:



Il cheama Florin, desi dupa fata sau comportament i s-ar fi potrivit mai bine Gheorghe sau Vasile. Nu stiu unde s-a nascut, dar dupa aceleasi criterii as spune Fundu Moldovei, Gheboaia, Milcoiu, Cotofenii din Dos, Flamanzeni, Onania sau Fundoaia (toate localitati reale).

Varianta lui: a venit la facultate in Bucuresti; si-a deschis o firma de imobiliare; se plimba cu un Range Rover prin oras; dar criza l-a lovit si pe el si acum are o masina oarecare; s-a indragostit de o fata la care s-a si mutat dar este persecutat de ea, de parintii ei si de tot ce il inconjoara;

Varianta adevarata: a venit la facultate in Bucuresti; muritor de foame s-a angajat ca agent imobiliar iar patronul firmei, care avea un Range Rover, l-a lasat probabil intr-o seara acasa (la camin). S-a combinat cu o fata la care s-a mutat pentru ca era curios cum arata un WC curat, cum se simte apa calda si cum te simti cand dormi dezvelit fara grija frigului. Odata instalat in casa ei a devenit stapan pe mosie si a redecorat curtea si casa dupa placul lui si ii tine in teroare atat pe iubita lui cat si pe parintii ei.

Printre altele: de cand s-a mutat la marea lui dragoste masina ei este folosita in majoritatea timpului (doar nu vreti sa se uzeze a lui); a facut revelionul la parintii lui in Italia fara sa isi ea cu el si "marea dragoste" pe motiv ca are niste experiente neplacute cu foste iubite prezentate parintilor (eu nu as baga mana in foc ca a mai avut si alte iubite); este mare iubitor de animale, 70% din timp vorbeste despre caini si pisici (chiar daca a omorat cateva pisici).

Da este chiar cel din poza de mai sus. Da era beat. Da s-a imbatat din doua pahare de vodca. Este tolerat in grupul nostru doar datorita prietenei lui care este amica de-a noastra .

De ce pierd timp pretios sa vorbesc despre el? Pentru ca tipa in spatele caruia se maimutareste cu figurile lui de macho obosit si onanist innascut este una dintre cele mai bune prietene ale mele. Va asigur ca fata in fata nu ar avea nici macar curaj sa ii arunce o privire mai indiscreta (oricum nu cred ca are in dotare alta privire decat cea de bou infometat). A prins un moment cand fetele nu erau atente si s-a gandit sa isi faca o poza pentru hi5. Vrea sa lase impresia ca este un Don Juan al cluburilor din Bucuresti cand de fapt este un labar complexat.

Va ofer si o poza din fata sa va faceti o idee mai exacta:




PS: Stiu ca razbunarea este arma prostului dar niciodata nu am pretins ca as fi vreun inteligent.

4 comentarii:

  1. Extraordinar. Felicitari. Poza din fata e geniala ar trebuie sa aplice pt o pozitie la revista "Taranu roman" poate se face si el model pacolo. pace

    RăspundețiȘtergere
  2. Zcuze greseli gramaticale de mai sus. Rectific graba strica treaba. Extraordinar. Felicitari. Poza din fata e geniala ar trebui sa aplice pt o pozitie la revista "Taranu roman" poate se face si el model pacolo. pace

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu ma parasti lui Popescu de gramatica mea

    RăspundețiȘtergere

NetFlash.ro la indemana ta!