luni, 11 ianuarie 2010

10 locuri in care sa faci sex la birou


Pentru ca incerc sa o fac si pe asta, am inceput sa ma documentez. Si iata ce am aflat. Unul din cinci oameni pretind ca au facut sex la locul de munca. Am intrebat in stanga si in dreapta, am cautat putin si pe internet si am aflat si care sunt cele mai cautate locuri:

1. Pe acoperis sau in balcon. Afara nimeni nu te aude cand tipi. Dar....daca nu lucrezi in cea mai inalta cladire din zona tot cartierul poate vedea ce faci tu. Daca esti baiat asta nu e deloc un lucru rau....dar ai grija sa ti vada fata.....iti creste cota.

2. Toate birourile colegilor tai. Nu crezi ca ai suficienta energie? Cautand pe net am gasit un articol despre o femeie din Australia care lucra la o banca si a reunoscut ca a facut sex pe toate cele 25 de birouri ale colegilor ei. Si voi vreti sa stiti unde lucreaza acum, nu?

3. Sprijiniti de un dulap, de preferat metalic. Poate ca e zgomotos si cel putin unul dintre voi va ramane cu urme de maner pe fund, dar partea buna e ca exista posibilitatea ca in mijlocul actului sa sara din dulap vreun soarece de biblioteca gol care sa danseze break-dance. Astfel, desi mai putin intim, actul sexual ar fi mai interesant.....ma rog daca va plac lucrurile astea.....nu ma luati in seama.

4. In camera de supraveghere........stiti voi locul ala cu multe calculatoare unde sta un paznic fara dinti si vede el tot ce misca. Trebuie sa recunoasteti ca e interesant sa iti vezi toti colegii in timp ce ti-o tragi si ei sa nu te vada pe tine.



5. Biroul sefului. Unele sondaje arata ca in jur de 25% din cei care au facut sex la birou "au bagat oile in tarc" pe biroul sefului direct. Parerea mea personala este ca i-au lasat si o surpriza lipicioasa pe scaun.


6. O canapea (in biroul sefului bineinteles). Cateva persoane care au raspuns la un sondaj oarecare au recunoscut ca dupa program au bagat "ata in ac" pe canapeaua sefului. O doamna respectabila ne recomanda in cazul canapelelor, atunci cand este posibil, sa le alegem pe cele din piele nu cele sintetice. Nah.....o credem pe cuvant...ce sa facem.

7. Undeva unde este mancare. Depinde unde lucrati. Poate fi bucatarie, cantina (aveti grija cu sosurile iuti pentru ca irita), vestiarul (foarte util cand ti-o tragi cu vreo colega, nu la fel de util daca lucrezi in acelasi loc cu iubita/sotia) sau pe masuta mobila de cafea (pe bune, e verificata dar aveti grija sa blocati rotile).

8. Toaleta pentru handicapati. Mai mult loc decat intr-o toaleta obisnuita dar tot a rahat miroase.....total neimportant....tot ce conteaza e ca ti-o pui la munca.

9. Cabinetul medical (unde exista). Un pat din ala de spital, halate si intrumente sterile. Ce iti poti dori mai mult?

10. In mijlocul unui open-space. Deci....da! Fii al dracu'. Dar nu te chinui sa planifici ceva inainte....singurul lucru la care trebuie sa te gandesti este ce vei spune la urmatorul tau interviu cand te vor intreba de ce ai plecat de la fostul loc de munca.

Sper ca in curand sa am si eu o poza din asta:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!