luni, 6 decembrie 2021

There's Someone Inside Your House (2021)

Gen: Thriller, Horror

Distributie: Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse LaTourette

Regizor: Patrick Brice [a mai regizat: Corporate Animals(2019), Creep 2(2017), The Overnight(2015), Creep(2014)]

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 45/100

O clasa de absolventi de la Osborne High devine tinta unui atacator mascat, cu intenția să dezvăluie cel mai întunecat secret al fiecărei victime și doar un grup de otsideri poate opri crimele.

Nu este acesta filmul care sa potoleasca setea de un horror bun sau un thriller memorabil. Este in schimb un film dinamic, alert, care reuseste sa creeze ceva tensiune si care urmareste niste cai bine batatorite ale stereotipurilor si ale succesului relativ, cu o rasturnare de situatie decenta. Din punct de vedere tehnic arata binisor spre bine, dar acest aspect este un lucru deja comun in ziua de azi. Partea cea mai buna este ca nu m-a plictisit deloc, iar daca un film iti mentine interesul crescut pana la final inseamna ca nu este chiar atat de rau.

Distributia mai degraba sperie potentialii spectatori, ami degraba decat sa ii atraga sa  vada filmul. Aceasta ne propune o serie de actori tineri si dornici de afirmare, cu o notorietate inexistenta sau foarte mica in acest moment al carierei lor. Prestatiile lor insa au fost chiar decente, unii dintre ei aratand chiar destul potential care sa le dea dreptul sa spere la o cariera solida in industrie. Chimia dintre protagonisti nu a fost una deosebita, dar s-a vazut pasiunea si vointa in interpretarile lor, lucru care merita apreciat.

Din pacate, nu cred ca va deveni nici macar un clasic al fimelor de mana a doua, asa cum este Scream de exemplu. Nu a reusit sa creeze decat sporadic o stare de tensiune si eventual teama, iar in rest a fost mai degraba o curiozitate. Crimele din film au fost bunicele, dar cam lipsite de inventivitate si chiar daca unele dintre personaje au fost dezvoltate cat de cat ok, mi-a fost greu sa empatizez cu ele. In concluzie, nu este un film pe acre sa il cauti, dar daca vi-l recomanda Netflixul, nu este de speriat si fugit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!