sâmbătă, 4 decembrie 2021

Lego: The Adventures of Clutch Powers (2010)

Gen: Animatie, Actiune

Distributie: Ryan McPartlin, Yvonne Strahovski, Paul Michael Glaser, Roger Rose, Jeff Bennet

Regizor: Howard E. Naker [a mai regizat: Lego Hero Factory: Savage Planet(2011), Unstable Fables: The Goldilocks and the 3 Bears Show(2008), Unstable Fables: Tortoise vs. Hare(2008), Unstable Fables 3: Pigs & a Baby(2008), The Reef(2006)]

Incasari: 69.229 $

Nota Gealapa: 6.40

De aceasta dată, lumea LEGO prinde viață si ni-l prezinta pe Clutch Powers, cel mai bun constructor și explorator din universul LEGO.

Acesta este unul dintre primele filme cu piese LEGO animate, aparut cu destul timp inaintea unor productii ami scumpe si mai mediatizate si inseamna ca daca ulterior acestea au existat, filmul nu are cum sa fie chiar atat de rau. Este o poveste destul de banala si des intalnita, usor de urmarit pentru ca vorbim totusi de un film pentru copii, dar in care intalnim si cateva glumite si referinte pentru adulti, astfel incat daca trebuie sa il vezi alaturi de cei mici sa nu fie un supliciu. Are un ritm destul de alert si nu dureaza cu mult peste o ora si chiar daca nu este vreo capodopera, nu pot sa spun ca mi-a displacut si l-am gasit destul de agreabil.

Nume prea cunoscute care sa asigure dublajul nu gasim in ditributie. In afara de Yvonne Strahovski nu iese nici un altul in evidenta, dar vorbim totusi de un desen animat scurt si facut pentru dvd si televiziune mai degraba decat pentru marile ecrane, astfel ca era dificil sa atragi actori prea mari intr-un asemenea proiect. Din fericire, este unul din cazurile cand acest detaliu nu conteaza prea mult si nu incurca deloc filmul. Mi-ar fi placut sa recunosc o voce celebra si poate ar fi dat oarecare greutate filmului, dar acesta are destule lucruri bune incat acest mic impediment sa nu fie deranjant.

Comparatia la indemana cu Lego Movie nu este una corceta. Spun asta pentru ca Clucth Powers a aparut cu mult timp inainte de filmul amintit mai devreme si nu a avut nici pe departe la indemana aceleasi resurse. Daca ar fi apraut acum, ar fi fost ingropat in umbra Lego Movie si comparandu-le pe cele doua, acesta pare un film pe care l-ai gasi in  benzinarie la 10 lei. Este un film fara prea mare straucire, dar copiii sunt convins ca il vor agrea. Alte lucruri nu cred ar mai fi de spus. Este un film mic, simplu si fara complicatii, ca o noapte de iubire intre doi oameni casatoriti fiecare cu altcineva, unde nu exista nici un fel de pretentii sau asteptari a doua zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!