marți, 28 decembrie 2021

Kill for Me (2013)

Gen: Drama, Thriller

Distributie: Leah Gibson, Torrance Coombs, Shannon Chan-Kent, Tracy Spiridakos, katie Cassidy

Regizor: Michael Greenspan [a mai regizat: Wrecked(2010)]

Nota Gealapa: 6

Doua colege de cameră, ambele cu bărbați abuzivi în trecutul lor,  recurg la crima ca o ultima solutie pentru problemele lor.

Kill for Me este un film de categorie B corect, suficient de palpitant incat nimeni sa nu regrete decizia de a-l vedea, dar caruia ii lipseste o scanteie care sa il faca mai memorabil. A trecut ceva vreme de cand l-am vazut sia cum cand am vrut sa scriu despre el a fost nevoie sa revad trailerul ca sa ma asigur ca nu il confund cu alt film. Are destule parti bune, printre care si vreo doua rasturnari de situatie destul de surprinzatoare si scene greu d eurmarit, dar are si toate cliseele acestui gen de poveste. Este genul de film care poate distra o singura data si nu te face a il pastrezi si pentru alta data.

Fiind vorba de un film de mana a doua cinstit, distributia este si ea in aceeasi nota. Sunt nume familiare, cu experienta vasta, dar dobandita aproape exclusiv in filme de acest nivel, care nu fac o poveste sa straluceasca dar nici nu o saboteaza. Poate cei mai recognoscibili din acest film sunt Leah Gibson si Donal Logue, prima fiind una dintre protagoniste si ce-al de-al doilea avand din pacate doar un rol micut. INterpretarile urmeaza si ele toate cutumele din astfel de filme, dar pentru acest nivel pot spune ca nu sunt chiar asa rele.

Imi place ca povestea nu este atat de simpla cum pare in prima faza si trebuie sa spun ca am vazut thrillere mult mai mediatizate si cu bugete impresionante reusind sa creeze infinit mai putina tensiune decat Kill for Me. Este un film care va face popcornul sa dispara din boluri cu o viteza remarcabila, dar nu il veti putea povesti nimanui mai tarziu de a doua zi, pentru ca vezi uita multe dintre detalii. Totusi, pentru o seara de film usoara, care sa nu va solicite prea mult intelectual dupa o zi grea, acest film este o optiune absolut viabila.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!