luni, 12 iulie 2021

Don't Go Breaking My Heart (2021)

Titlu original: Breakup Boot Camp

Gen: Comedie, Romantic

Distributie: Italia Ricci, Ryan Paevey, Jordana Largy, Caitlin Stryker, Matthew James Dowden

Regizor: Terry Ingram [a mai regizat: Christmas She Wrote(2020), Deliver by Christmas(2020), Winter in Vail(2020), Time for You to Come Home for Christmas(2019), The Mistletoe Secret(2019)]

Nota Gealapa: 5.05

Miranda conduce o tabără pentru cei cu inima frântă recent. Ea începe să stabilească o legătură cu noul client Ben, care este reporter si investigheaza dacă tabăra este o înșelătorie sau un fenomen.

Acest film a fost exact asa cum m-am asteptat. O comedie romantica de duzina, buna pentru a umple putin timp de emisie al unui canal precum Hallmark si pentru nimic altceva. Putin umor, in mare majoritate invechit, o poveste de dragoste pe care am anticipat-o cu acuratete din momentul in care am citit intriga si cateva tentative esuate de a crea emotie. Nu pot sa zic ca mi-a displacut in mod deosebit. A fost ca si cum as fi vazut in reluare orice film de acest gen. Pentru un film de televiziune este decent, dar chiar si in aceasta categorie am vazut proiecte mai reusite, asa ca pe acesta nu il gasesc neaparat demn pentru a fi recomandat.

Distributia este formata in mare parte din actori de mana a doua, dintre care unii arata pe ici pe colo cateva abilitati care sa ii faca demni de proiecte de o mai mare amploare. Protagonista a fost Italia Ricci, o actrita care are nu doar un nume interesant, ci a si aratat ceva talent pe ici pe colo si care a produs o prestatie bunicica si naturala si nu m-ar deranja sa o mai vad si in alte film. Cand vorbim de partea masculina a distributiei insa, in lumina reflectoarelor a fost Ryan Paevey, a carui singura calitate pe care eu am descoperit-o este o asemanare fizica cu mult mai cunoscutul Chaning Tatum, pe care de altfel si incearca fara succes sa il copieze.

Filmul are mai multe probleme decat lucruri bune, iar asta il impiedica sa fie macar bunicel. Incepand cu ritmul prea lent si terminand cu lipsa de chimie dintre protagonisti, Don't Go Breaking My Heart are multe astfel de probleme care il fac greu de suportat si de privit uneori, air lucrurile bune din film, acre exista si ele, se lasa asteptate uneori. Chiar daca nu este catastrofal, as evita acest film pentru ca exista si comedii romantice mai reusite, si filme de televiziune mai reusite si chiar podcasturi mai palpitante decat acest film.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!