luni, 24 august 2020

Incredible Love (2009)

Titlu original: Kambakkht  Ishq

Gen: Romantic, Comedie, Actiune

Distributie: Sylvester Stallone, Denise Richards, Brandon Routh, Whoopi Goldberg, Akshay Kumar

Regizor: Sabir Khan [a mai regizat: Nikamma(2020), Munna Michael(2017), Baaghi(2016), Heroic Antics(2014)]

Buget: 12.500.000 $
Incasari: 2.998.940 $

Nota Gealapa: 5.95

O comedie romantica despre un cascador indian care da lovitura la Hollywood, dar nu reuseste sa gaseasca dragostea adevarata.

 Acest film mi-a oferit una din cele mai ciudate experiente cinematografice din ultima vreme. Ultimele filme indiene pe acre le-am vazut, a fost foarte bune, moderne, cu foarte putine influente tipice Bollywoodului. Acesta a fost exact opusul. M-a lovit din primele minute cu cantece neasteptate si zeci de dansatori aparuti din senin si a tinut-o asa aproape doua ore si jumatate. In plus, am avut senzatia ca scenaristii au gasit un magazin second-hand de glume, au cumparat toate glumele si situatiile conflictuale comice din comediile romantice din anii '80 si '90 si le-au comprimat in acest film, umplandu-l astfel de toate stereotipurile si cleseele posibile.Partea cea mai ciudata, este ca dupa vreo jumatate de ora in care am dat ochii peste cap si ma gandeam daca rezist pana la final, a inceput sa ma prinda si chiar m-am trezit razand de cateva ori.

Numele din distributie nu imi spun nimic si nu ma refer aici la vedetele occidentale care au acceptat aparitii sporadice in acest proiect pentru niste bani de buzunari, ci la protagonisti, cu care nu m-am mai intalnit pana acum. O sa presupun ca sunt actori experimentati si cunoscuti in partea lor de lume. Am avut parte de la ei, in nota filmului, de intarpretari tipic Bollywoodiene, adica supradramatice si exesiv de expresive. De altfel si castingul a fost facut in ideea respectarii tuturor cutumelor filmelor indiene clasice, adica fete exagerat de frumoase, barbti musculosi, toti buni dansatori si capabili sa sustina cu convingere un playback mediocru.

Dupa ce se ridica padurea destul de subtire de fum cu care te imbie acest film, realizezi ca de fapt ai vazut un film absolut mediocru, care ti-a irosit o mare parte din zi. Sunt multe momente in care pare ca avem de a face nu numai cu un regizor debutant, ci cu unul amator. Advearul este ca acest film nu are nici un sens. Muzica este foarte slaba si talentul unor actor cat de cat mai recognoscibil este irosit in roluri neimportante. Aparitiile actorilor de la Hollywood si cateva glume nimerite sunt cam singurele parti bune ale filmlui, in rest acest proiect pare unul pe care l-ar urmari bunicii nostri fascinati pe Kanal D.

 <iframe width="720" height="395" src="https://www.youtube.com/embed/vrw-MlPRSyM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!