miercuri, 12 august 2020

Forever My Girl (2018)

Gen: Romantic, Musical, Drama

Distributie: Alex Roe, Jessica Rothe, Abby Ryder Fortson, Travis Tritt, Peter Cambor

Regizor: Bethany Ashton Wolf [a mai regizat: Little Chenier(2006), First & Last(1997)]

Buget: 3.500.000 $
Incasari: 16.376.066 $

Nota Gealapa: 7.25
Metascore: 36/100

Dupa ce a fost plecat timp de zece ani, un star al muzicii country se intoarce acasa la iubirea pe care a lasat-o in urma.

Aproape ca mi-e rusine ca mi-a placut atat de mult filmul asta. nu pentru ca este o poveste de dragoste, ci pentru ca nu este o poveste deloc speciala. Originalitatea lipseste aproape cu desavarsire si cand vine vorba de intriga si in modul in care evolueaza povestea. Are cam toate cliseele din industrie, dar filmul are si un magnetism propriu pentru ca toate aceste minusuri aproape trec neobservate in timp ce vezi filmul si le constientizezi abia la final. Putin umor, multa drama siropoasa si un happy end lacrimogensunt armele cu care acest film atacacu succes copilul prost si emotional din spectatori.

Distributia nu este una care sa iti ia ochii. Este la fel de simpla ca filmul in sine, dar actorii au fost suficient de buni ca sa nu strice o poveste usor subreda din start. Fara sa straluceasca in mod deosebit, acestia au avut prestatii decente, cu cateva scene foarte reusite chiar. Daca trebuie sa remarc pe cineva, cea mai naturala interpretare mi s-a parut ca a venit din partea lui Abby Ryder Fortson, cea mai tanara si neexperimentata membra a distributiei, care a avut o interpretare completa, ajutata cumva si de personaj si care cred ca are sanse reale de a deveni un nume respectat in industrie.

Uneori nu trebuie sa analizam atat de in detaliu orice film si sa ne bucuram de ele pur si simplu. Cred ca asta este indicatia corecta si in acest caz. Pana la urma este o poveste draguta, uneori imprevizibila, dar in cea mai mare parte previzibila. Este un film "curatel" cu o poveste de dragoste interesanta in felul ei. Nu este cea mai buna poveste de dragoste, dar este suficient de draguta si emotionanta, pentru a fi agreabil, asa ca poate fi o solutie pentru a satisface nevoie cuiva de un film romatic, sau pentru o seara de film in doi.

<iframe width="720" height="395" src="https://www.youtube.com/embed/5iEOQn8UUHI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!