vineri, 7 august 2020

Eye See You (2002)

Titlu original: D-Tox

Gen: Crima, Thriller

Distributie: Sylvester Stallone, Charles S. Dutton, Polly Walker, Kris Kristofferson, Mif

Regizor: Jim Gillespie [a mai regizat: Billionaire Ransom(2016), Venom(2005), The Legacy(2002), I Know What You Did Last Summer(1997)]

Buget: 55.000.000 $
Incasari: 6.632.383 $

Nota Gealapa: 5.50

Unui detectiv care este hartuit de un criminal in serie i se cere sa se interneze intr-o clinica unde sunt tratati oamenii legii care nu mai fac fata jobului.

Daca acest film nu a fost un pretext pentru spalarea unor bani, atunci eu nu stiu cum sa justific bugetul urias care a stat la baza lui. Nu vad cum s-au cheltuit banii respectivi, pentru ca filmul nu pare atat de scump si chiar daca protagonistul este un Sylvester Stallone aflat la apogeul carierei, nu cred ca onorariul lui este chiar asa mare. Povestea este una banala si nu ofera multe surprize, ba chiar este destul de previzibila. Si in afara de cateva scene de actiune interesante si destul de grafice, acest film nu are prea multe de oferit. Este genul de film pe care pana si o televiziune din Romania isi permite sa il cumpere.

Distributia esteuna bunicica. In afara de Stallone, mai avem parte de cateva nume cunoscute, unele chiar foarte experimentate in diverse roluri secundare in filme de actiune. Dintre toti l-as remarca pe Kris Kristofferson, cu o prestatie slaba aici, dar care mai tarziu a devenit un nume respectat in industrie. Nu mi s-a parut ca cineva si-a dat prea mult interesul sa produca vreo interpretare notabila, ce-i drept nici nu au avut cine stie ce scenariu pe mana, deci in concluzienivelul pretsatiilor artistice ale protagonistilor este unul destul de scazut.

Ce mi se pare frustrant, este faptul ca o introducere mai gandita si mai complexa, ar fi putut face o mare diferenta si sa transforme acest film intr-unul foarte bun, dar in lipsa de asa ceva, avem parte doar de un film de actiune decent, dar deloc memorabil. In plus, pare total lipsit de viata. Pentru fanii inraiti Stallone poate prezenta ceva interesa, dar pentru restul lumii nu gasesc un motiv pentru care cineva sa aleaga acest film. Partea buna este ca daca totusi vreti sa il vedeti, sunt convins ca este difuzat periodic pe unele canale tv de la noi.

<iframe width="720" height="395" src="https://www.youtube.com/embed/L3x9RpAmjRc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!