sâmbătă, 27 aprilie 2019

Newness (2017)

Gen: Drama, Romantic

Distributie: Nicholas Hoult, Laia Costa, Danny Huston, Courtney Eaton, Matthew Gray Gubler

Regizor: Drake Doremus [a mai regizat: Zoe(2018), Equals(2015), Breathe In(2013), Like Crazy(2011), Douchebag(2010)]

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 50/100

In Los Angelesul contemporan, doi mileniali care navigheaza printr-o cultura condusa de social media, incep o relatie care le pune la incercare barierele emotionale si fizice.

Din mainile unui regizor specializat in povesti de dragoste de duzina, nu avea cum sa iasa decat un film romantic de categoria B.  Singura sansa a acestui film de a mai lua putin ochii ar fi fost sa fie putin mai grafic, dar nu este cazul. Este o poveste contemporana, ceea ce o face interesanta sii ii da foarte mult potential, dar acesta a fost valorificat doar intr-o mica masura. A predominat in schimb o atmosfera sumbra, aproape deprimanta, nejustificata in cea mai mare parte.

Distributia nu pare una impresionanta la prima vedere, dar actorii au fost cei care au mai ridicat putin nivelul filmului. Am vazut interpretari naturale si credibile si protagonisti cu o chimie decenta intre ei. Dintre toti, as spune ca in centrul atentiei strlucind cel ami tare a fost Laia Costa, cu  prestatie foarte buna plina de sensibilitate si vulnerabilitate, dar si forta atunci cand a fost cazul. La polul opus, cred ca Nicholas Hoult a cam ramas dator in unele scene.

Per total, cred ca este un film destul de agreabil cu cateva lucruri noi si interesante. de exemplu, modul in care au fost filmate foarte de aproape personajele incearca sa ne induca o societate solitara si individuala si da un plus de naturalete filmului. Coloana sonora puncteaza si ea foarte bine in anumite scene. Filmul incepe in forta, dar din pacate se stinge incet spre final. Te face sa reflectezi uneori, dar nu este consistent pana la final. As spune ca merita totusi vazut chiar daca nu reuseste sa pastreze ritmul de la inceput pana la final.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!