sâmbătă, 27 aprilie 2019

Cradle 2 the Grave (2003)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Jet Li, DMX, Marc Dacascos, Anthony Anderson, Kelly Hu

Regizor: Andrzej Bartkowiak [a mai regizat: Maximum Impact(2017), Street Fighter: The Legend of Chun-Li(2009), Doom(2005), Hostage Rescue Team(2001), Exit Wounds(2001)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 56.489.558 $

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 36/100

Fiica unui hot de nijuterii este rapita, dupa ce acesta fura o colectie de diamante negre, care nu sunt ce par a fi.

Acesta este un film de actiune la prima mana, fara prea multa substanta, dar destul de palpitant, cu scene de actiune bunicele si cateva coregrafii de lupta interesante. Este previzibil, dar este si distractiv. Este un film usurel pe care pana si votantii PSD il pot urmari fara probleme. Nici nu incearca in vreun moment sa para mai mult decat este: un film onest care se incheie intr-o nota placuta de autoironie. Logica dispare pe ici pe colo, dar intr-un astfel de film putem inchide ochii la astfel de detalii.

Distributia este una destul de sonora din punct de vedere al numelor, dar nu vorbim de personalitati care s-au facut neaparat remarcate pentru abilitatile lor artistice. Cei doi protagonisti sunt Jet Li, un luptator bun, dar la fel de expresiv ca un scaun de bucatarie si DMX, un rapper care ca orice star din industria lui acre se respecta, trebie sa bifeze si cateva aparitii cinematografice. Singurul plus la acest capitol a venit din rolurile secundare unde Anthony Anderson si Tom Arnold au asigurat umorul din acest film si fara de care acesta ar fi fost aproape plictisitor.

Nu este un film rau, dar sufera la capitolul originalitate. DMX bate niste oameni, Jet li bate niste oameni, Gabrielle Union se dezbraca si o multime de lucruri sunt aruncate in aer. Acestea sunt ingredientele obisnuite pentru un asemenea film si nici Cradle 2 the Grave  nu se abate de la ele. Nu este un film care sa fi meritat banii de cinema, dar pentru acasa poate fi numai bun in anumite circumstante.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!