duminică, 5 februarie 2017

The Spy Who Loved Me (1977)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Roger Moore, Barbara Bach, Curd Jürgens, Richard Kiel, Caroline Munro

Regizor: Lewis Gilbert [a mai regizat: Before You Go(2002), Hauted(1995), Stepping Out(1991), Shirley Valentine(1989), Not Quite Paradise(1985)]

Buget: 14.000.000 $
Incasari: 190.000.000 $

Premii:
- Most Performed Feature Film Standards, ASCAP Film and Television Music Awards, 1989
- Golden Screen, Golden Screen, Germany 1978

Nota Gealapa: 7.50

James Bond investigheaza furtul unor submarine nucleare britanice si rusesti cu ajutorul unei agente KGB, pe al carei iubit l-a ucis.

Unul din filmele spectaculoase ale francizei. Avand in vedee ca a aparut in 1977, filmul arata excelent si este una din ocaziile in acre tehnologia prezentata nu este nonsens. Povestea este si ea foarte buna si cu estula logica, iar cinematografia arata foarte bine, profitand si de cateva locatii de filmare superbe. Efectele speciale arata bine, dupa criteriile acelor timpuri si cateva cascadorii sunt si ele destul de dificile si merita apreciate.

Roger Moore produce una din cele ami bune reprezentatii ale sale in pielea lui james Bond, etalandu-si intreg farmecul de care dispune si sustinut excelent si de partenera sa de platou, Barbara Bach. Acesta este filmul care ni-l prezinta pentru prima data si pe Richard Kiel in rolul lui Jaws, un personaj deopotriva malefic si amuzant.

Filmele cu Bond sunt judecat exclusiv dupa cum implinesc asteptarile fanilor, de la coloana sonora, fetele Bond, masini, baietii rei etc., iar acesta sta bine la majoritatea capitolelor. Este ultimul film pe care l-a vazut Elvis Presley inainte sa moara, asa ca daca nu va simtiti prea bine, asigurati-va ca nu il ratati nici voi. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!