sâmbătă, 25 februarie 2017

John Wick: Chapter 2 (2017)

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Distributie: Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ian McShane, Ruby Rose, Common

Regizor: Chad Stahelski [a mai regizat: John Wick(2014)]

Buget: 40.000.000 $

Nota Gealapa: 7.95
Metascore: 75/100

Dupa ce s-a intors in lumea crimei pentru a plati o datorie, John Wick afla ca pe capul sau a fost pus un pret.

Ma bucur ca dupa succesul neasteptat al primului film, lumea implicata nu s-a imbatat cu apa rece si au ramas cu picioarele pe pamant, folosind bugetul de acum dublu, pentru a produce un al doilea film chiar mai bun. Povestea este acelasi pretext pentru doua ore de actiune non-stop, soldate cu sute de cadavre ucise in moduri foarte inventive. Unul din avantajele de a avea ca regizor un cascador, este ca acesta va produce cascadorii impresionante si asa se intampla si aici. Cascadoriile si efectele speciale sunt excelente.

Keanu Reeves traieste in continuare. Aceasta aparent noua franciza pare sa ii relanseze cariera si sper ca acest aplomb regasit sa il tina cat mai mult. Bineinteles ca dupa succesul primului film, destule nume importante au acceptat roluri secundare in acesta, iar asta ofera un plus de credibilitate proiectului. Nu cred ca avem parte de prestatii demne de premii, dar sunt interpretari serioase, care fac actiunea mai agreabila.

Pe laga actiunea dusa la extrem, acest film propune si o cinematografie superba; modul in care sunt filmate unele scene de actiune te lasa cu gura cascata. Per total, John Wick 2  este un sequel dat dracu', care poate fi o pauza binevenita de la sentimantalele nominalizari la Oscar din perioada asta. S-a anuntat ca John Wick este o trilogie si eu unul abia astept sa apara si filmul care va inchide cercul. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!