luni, 27 februarie 2017

Mr. Brooks (2007)

Gen: Crima, Drama, Thriller

Distributie: Kevin Costner, Demi Moore, William Hurt, Dane Cook, Marg Helgenberger

Regizor: Bruce A. Evans [a mai regizat: Kuffs(1992)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 30.000.000 $

Nota Gealapa: 7.60
Metascore: 45/100

Un thriller psihologic despre un barbat care din cand in cand este controlat de alter-egoul sau diabolic.

 Un film care are un aer old-school la toate capitolele. Povestea este una clasica, structurata in mod clasic. Scenariul are si el o scriitura "veche", cu dialoguri asteptate, chiar daca deloc banale si lipsite de substanta. Daca ar fi fost asa, filmul nu avea nici o sansa, pentru ca in lipsa briz-brizurilor tehnologice, dialogul si o poveste solida erau singurele arme pe acre le putea folosi pentru a impresiona.

Distributia este si ea una solida si de scoala veche, exact ca restul filmului. Kevin Costner, Demi Moore si William Hurt, au prestatii bune, fara sa fie neaparat interpretari memorabile. Schimbul continuu de replici dintre Costner si Hurt este de-a dreptul savuros, iar cei doi au avut o chimie foarte buna. Partea mai tanara a distirbutiei insa, a dezamagit si ma refer aici la Dane Cook, care parea din alt film.

Se poate gasi si un mesaj de luat acasa dupa acest film. Putem trage concluziile ca trebuie sa avem grija la tentatiile care pot pune stapanire pe viata noastra, dar cred ca cel mai bine este sa va bucurati de film, fara grija ca ar putea sa va scape niste lectii de viata. Este un thriller psihologic de prima mana care nu ar trebui ratat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!