vineri, 1 iulie 2022

Wrapped Up in Christmas (2017)

Gen: Comedie, Drama, Romantic

Distributie: Tatyana Ali, Brendan Fehr, Kim Fields, Cindy Pickett, Dan Lauria

Regizor: Peter Sullivan [a mai regizat: The Christmas Edition(2020), Fatal Affair(2020), The Road Home for Christmas(2019), The Secret Lives of Cheerleaders(2019), Secret Obession(2019)]

Nota Gealapa: 5.15

Un manager de mall are sarcina de a anula contractele de închiriere ale magazinelor slab performante chiar de Crăciun, dar se îndrăgostește de nepotul unuia dintre proprietari.

Daca sunteti in cautarea unui film pentru sezonul de iarna, care sa inlocuiasca optiunile clasice si pe care toti le-am revazut de nenumarate ori, ei bine, nu acesta este filmul pe care il cautati. Cred ca scenaristii si producatorii au semnat o cambie cu toate celelalte filme de Craciun dinaintea lor care le-a permis sa imprumute de la acestea intriga, glume, deznodamant si asa mai departe in schimbul unor sume de bani. Este doar un film de televiziune previzibil din primele cinci minute si care nu reuseste sa surprinda in nici un moment. 

Distributia este de asemenea una de mana a doua, cu figuri vag familiare, dar al acror nume nu il poti reda din memorie. Prestatiile lor sunt cumva decente, dar cumva in nota filmului transmitatnd o cantitate foarte limitata de emotie si credibilitate. Nici un alt actor nu cred ca ar fi putut face cu mult mai muult cu acest scenariu, cinematografie sau decoruri, asa ca nu vreau sa ii judec prea tare pentru ca nu ei sunt motivul pentru care acest film se scalda in mediocritate. Ba chiar protagonistii au avut o chimie buna si vreo cateva momente bunicele.

Eu m-am cam saturat de intrigile in care un copil isi doreste un iubit/a pentru cineva si acesta/aceasta apare, dar si de intriga a doua in care "imi pierd magazinul si iubita mea e vinovata pentru asta". Conflictul este usurel si personajele agreabile, dar ca ajoritatea comediilor romantice de Craciune, depinde in mare masura de cat de mult va place acest gen de filme in general si cat de mult intrati in spiritul sarbatorilor. Odata cu acest film pot spune ca am ajuns intr-un punct in care nu prea mai recunosc la prima mana diferenta dintre un film Lifetime si unul Hallmark, pentru ca seamana deja izbitor de mult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!