marți, 12 iulie 2022

A Castle for Christmas (2021)

Gen: Aventura, Comedie

Distributie: Brooke Shields, Cary Elwes, Lee Ross, Andi Osho, Tina Gray

Regizor: Mary Lambert [a mai regizat: Presumed Dead in Paradise(2014), Mega Python vs. Gatoroid(2011), The Attic(2007), 14 Women(2007), Urban Legends: Bloody Mary(2005)]

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 53/100

Pentru a scăpa de un scandal, o autoare bestseller călătorește în Scoția, unde se îndrăgostește de un castel - și se confruntă cu ducele morocănos care îl deține.

Dintre toate filmele de Craciun de aparitie mai recenta, care incearca sa isi faca loc printre clasicele sezonului de iarna, trebuie sa spun ca A Castle for Christmas este unul dintre cele mai agreabile si ar avea ceva sanse sa se regaseasca in playlistul televiziunilor la inceput de decembrie, chiar daca nu neaparat in prime-time. Mi-a placutin primul rand ca nu a dat iama in clisee. Acestea exista din plin, dar sunt abordate intr-o maniera care nu este deranjanta. Da, este previzibil si curge spre un final menit sa te umple de iubire si optimism, dar scenariul este suficient de bine scris incat sa iti distraga atentia de la asta cu glume destul de bune si dialoguri antrenante.

Distributia este absolut in regula pentru un asemenea film de actegorie B si are in componenta actori experimentati, unii chiar cu experienta impresionanta. Protagonista este Brooke Shields, care ofera o interpretare destul de buna, naturala si credibila, dar am avut parte si de o paratitie suriza din partea lui Drew Barrymore. Cary Elwes a fost si el foarte natural, iar per total am avut senzatia unei echipe unite, cu o chimie foarte buna, care au cooperat fara ca cineva sa se puna mai presus decat proiectul in sine. Cred ca acest grup de actori a scos cam tot ce se putea scoate de la un scenariu decent, dar departe de a fi deosebit.

Este previzibil si este siropos, dar pana la urma cine se asteapta la altceva din partea unui film romantic de Craciun? Important este ca am avut parte de personaje agreabile, care reusesc sa se faca placute si de soarta carora iti pasa in cele din urma. Nu am ras in hohote, dar am chicotit de cateva ori si pot spune ca am zambit pe aproape intreaga durata a filmului, deci pot spune ca scopul acestuia de a crea putina caldura in suflete a fost atins. Il recomand oricui este in cautarea unui film curat, de vazut cu toata familia, de la copii la bunici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!