marți, 1 septembrie 2020

Pitch Perfect 3 (2017)

Gen: Comedie, Musical

Distributie: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp, Hailee Steinfeld

Regizor: Trish Sie [a mai regizat: The Sleepover(2020), Step Up All In(2014)]

Buget: 45.000.000 $
Incasari: 185.400.345 $

Premii:
- Best Music Supervision for Films Budgeted Over 25 Million Dollars, Guild of Music Supervisors Awards, 2018
- Artisan - Best Contemporary Makeup - Feature-Length Motion Picture, Hollywood Makeup Artist and Hair Stylist Guils Awards, 2018
- ReFrame Stamp - Narrative & Animated Feature, ReFrame, 2018
- Choice Movie Actress: Comedy (Anna Kendrick), Teen Choice Awards, 2018

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 40/100

Dupa ce au castigat campionatul mondial, grupul Bellas se reuneste pentru o utima competitie, un turneu USO peste ocean, dar trebuie sa infrunte un grup care pe langa voce, foloseste si intrumente.

Cei care s-au ocupat de acest film nu pot fi acuzati ca nu au facut tot ce au stiut ei mai bine pentru a opri drumul la vale pe care a apucat-o franciza inca de la al doilea film. Au adus un regizor nou si au facut rost de un buget urias pentru un asemenea film, care nu stiu cum s-a cheltuit, pentru ca filmu nu a aratat atat de scump. Din pacate insa, toate tentativele lor au fost esuate. Cred ca acesta este genul de film care te surprinde si iti atrage atentia odata, dar apoi devine destul de previzibil si plictisitor. Pana la urma, este doar un film despre o trupa de fete care canta acapella, care vor a cante ami bine decat alte trupe. Greu sa creezi ceva palpitant din asa ceva. Nu este totul chiar rau si au existant cateva momente de tensiune si chiar scene amuzante.

Distributia este in cea mai mare parte aceeasi cu care ne-am obisnuit din primele filme, adica destule actrite cunoscute si relevante, dar multe dintre ele cu un stil aparte si nu pe placul tuturor, care uneori sunt greu de digerat de unele singure, ce sa mai zic cand sunt puse laolalta. De aceasta data scenariul a fost si el foarte slab si nu le-a ajutat mai deloc si singura care a reusit sa fie constant amuzanta a fost Rebel Wilson. Restul, au avut doar cateva momente bune, iar in rest au fost destul de sterse. As fi trist pentru aceste actrite, daca nu as fi absolut absolut convins ca s-au distrat de minune lucrand impreuna si probabil au si avut niste salarii impresionante.

Cumva si acest film a reusit sa fie un succes la box-office. A obtinut cifre comparabile cu primul si cel mai bun film al seriei, dar cu un buget de trei ori mai mare. Intr-o perioada in care filmele de comedie care au in centrul actiunii o femeie sunt foarte la moda, acesta este doar o dezamagire. Ma bucur ca nu va exista un al patrulea sequel, pentru ca erau sanse uriase ca acesta sa impinga frnciza inspre penibil, asa daca analizam toate cele trei filme ale serieri, iese o medie decenta. In concluzie, nu recomand acest film decat daca v-au placut primele doua si aveti o nevoie de nestapanit sa inchideti acest capitol, altfel e mai bine sa il ocoliti.

<iframe width="720" height="395" src="https://www.youtube.com/embed/qZkuyLsN3gM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!