joi, 13 septembrie 2018

Skyscraper (2018)

Gen: Actiune

Distributie: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Rolan Møller, Noah Taylor

Regizor: Rawson Marshall Thurber [a mai regizat: Central Intelligence(2016), We're the Millers(2013), The Mysteries of Pittsburgh(2008), Dodgeball: A True Underdog Story(2004), The Band(1999)]

Buget: 125.000.000 $
Incasari: 292.400.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 51/100

Un expert in securitate trebuie sa se infiltreze intr-un zgarie-nori in flacari, 225 de etaje deasupra solului, unde familia lui este tinuta ostateca de niste criminali.

Mirosind probabil ca lumea e posibil sa se fi saturat de un Dwayne Johnson invincibil, care a iesit de-a lungul vremii din orice situatie distrugandu-si toti adversarii, scenaristii s-au gandit sa faca misinuea acestuia cu atat mai grea, astfel ca personajului sau ii lipseste un picior de aceasta data, iar morala este ca "The Rock" bate pe toata lumea, chiar si intr-un picior. Acest aspect nu prea a functionat pentru mine. Faptul ca intreaga actiune se desfasoara intr-un zgarie nori, mi-a dat impresia ca ma uit la un remake la o scara mai mare a lui Die Hard. Da, efectele sunt impresionante, cascadoriile de asemenea, dar deja e nevoie de mai mult de atat ca un film sa impresioneze.

Dwayne Johnson este si singurul nume cu adevarat important din distributie. Nici acest detaliu nu a ajutat filmul. Acesta ar fi avut nevoie macar de un partener pe masura care sa aduca un plus de valoare. Johnson se face foarte usor placut, dar nu debordeaza de calitati actoricesti si poate trage un film dupa el numai pana la un punct, iar pe acesta nu l-a putut salva. Capitolul artistic se incadreaza si el in nota generala a filmului, adica "decent".

Filmul nu este chiar un dezastru, dar este enervant de previzibil si chiar plictisitor in unele momente. In plus, toate partile bune din film sunt deja dezvaluite de trailer. Nici nu stiu daca sa il recomand, sa nu. Cred ca totusi pentru o seara cand esti prea obosit pentru un film greu si ai nevoie doar de niste actiune ieftina isi poate face treaba bine.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!