miercuri, 26 septembrie 2018

Rock of Ages (2012)

Gen: Musical, Comedie, Drama

Distributie: Julianne Hough, Diego Boneta, Tom Cruise, Russell Brand, Alec Baldwin

Regizor: Adam Shankman [a mai regizat: Happy Valley(2012), Bedtime Stories(2008), Hairspray(2007), Cheaper by the Dozen 2(2005), The Pacifier(2005)]

Buget: 75.000.000 $
Incasari: 59.500.000 $

Premii:
- Favorite Movie Actor, ALMA Awards, 2012

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 47/100

O fata dintr-un orasel de provincie si un baiat de oras se intalnesc in timp ce isi urmaresc visele la Hollywood.

Sunt destul de dezamagit de acest film. Pentru un musical care are cuvantul "rock" in denumire, este surprinzator cat de putin rock am avut ocazia sa ascult. Muzica este extrem de proasta. Singurele melodii bune au fost practic niste coveruri ale unor melodii cunoscute. Povestea este si ea una banala. Singurele avantaje ale filmului sunt unele scene amuzante care tin de intrigi secundare. Filmul este previzibil de la inceput pana la final, plin de clisee si dialoguri superficiale.

Distributia are multe nume atragatoare, dar este inselatoare si a reusit sa ma seduca si pe mine cu nume ca Tom Cruise, Alec Baldwin, Russel Brand sau Catherine Zeta-Jones, dar toti acesti actori au avut roluri secundare. Toti au avut prestatii bunicele si au asigurat in exclusivitate sarea si piperul filmului, mai ales Tom Cruise si Russel Brand. Din pacate protagonistii nu au fost actori atat de relevanti si nici nu au avut cine stie ce interpretari, ba chiar au fost exagerat de siropoase pe alocuri.

Singurul personaj care a trecut  ca un rocker credibil a fost cel al lui Tom Cruise, dar in rest filmul a reusit sa strice melodii de la Bon Jovi, Joan Jet, Journey sau Guns'n'Roses. Povestea de dragoste care a stat la baza filmului a fost de-a dreptul enervanta si a facut filmul sa para mai degraba unul de la Disney. Nu recomand acest film nimanui, iar primii care ar trebui sa fuga de el sunt fanii muzicii rock, carora filmul este posibil sa le provoace un atac de cord.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!