vineri, 14 septembrie 2018

P.S. I Love You (2007)

Gen: Dragoste, Drama

Distributie: Hilary Swank, Gerard Butler, Harry Connick Jr., Lisa Kudrow, Gina Gershon

Regizor: Richard LaGravenese [a mai regizat: The Last Five Years (2014), Beautiful Creatures(2013), Freedom Writers(2007), Paris, je t'aime(2006), A Decade Under The Influence(2003)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 156.900.000 $

Premii:
- Audience Award - Best International Actress, Irish Film and Television Awards, 2008

Nota Gealapa: 7.70
Metascore: 39/100

O vaduva tanara descopera ca sotul ei i-a lasat zece mesaje, cu scopul de a-i alina durerea si de a o ajuta sa inceapa o noua viata.

Filmul ne prezinta o poveste interesanta, pe care am mai vazut-o si in alte filme in diferite variante. Cu toate astea, este o poveste sensibila, interesanta si usor de indragit. Nu are nici o treaba cu realitatea nimanui, dar asta nu o face mai putin agreabila. Ba din contra. Ne da ocazia, fetelor mai ales, sa ne pierdem intr-o lume aproape de basm in care chiar si atunci cand un lucru merge extrem de rau, universul lucreaza sa te ajute, familia e asa cum trebuie sa fie, prietenii iti sunt aproape si dragostea pandeste la fiecare colt. Destula drama, putin umor, dialoguri destul de solide, personaje dezvoltate inteligent, cam acestea sunt ingredientele cu care acest film reuseste sa inmoaie inimi. Trebuie sa recunosc insa ca nu sunt un novice in astfel de filme, iar acesta oricat de sensibil a fost, nu a reusit nici macar sa imi umezeasca ochii, iar altele au reusit acest lucru.

Distributiaeste una surprinzatoare, dar care a functionat. Protagonistii au fost Hilary Swank si Gerard Butler sunt doi actori care apar rar in astfel de filme si la fel de rar joaca impreuna. Mi-a placut insa chimia dintre ei, atat cat ea a existat si mi-a placut cum a purtat Hilary Swank filmul pe umerii ei. Nu a oferit o interpretare de Oascar, dar a facut suficient. Lisa Kudrow si Gina Gershon au asigurat in mare parte umorul si au facut povestea mai usor de digerat, iar prestatiile lor au fost de asemenea solide.

Este pana la urma ceea ce se cheama un "chick flick", dar e bine facut, asa ca nu il pun la zid. Oamenii care in viata de zi cu zi au probleme asemanatoare cu cele din film, vor empatiza mult mai usor cu personajele si imi inchipui ca filmul ii va emotiona destul de intens. Cred ca este si un bun afrodisiac, asa ca nu vad nici un motiv pentru care sa nu il recomand.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!