duminică, 2 septembrie 2018

Pitch Perfect (2012)

Gen: Musical, Romantic, Comedie

Distributie: Anna Kendrick, Brittany Snow, Rebel Wilson, Skylar Astin, Ben Platt

Regizor: Jason Moore [a mai regizat: Sisters(2015)]

Buget: 17.000.000 $
Incasari: 113.100.000 $

Filmul a obtinut 7 premii, printre care:
- Best Music Supervision for Films Budgeted Under 25 Million Dollars, Guild of Music Supervisors Awards, 2013
- Breakthrough Performance (Rebel Wilson), MTV Movie + Tv Awards, 2013
- Best Musical Moment, MTV Movie + Tv Awards, 2013
Choice Movie Actor: Comedy (Skylar Astin), Teen Choice Awards, 2013
- Choice Movie Actress: Comedy (Rebel Wilson), Teen Choice Awards, 2013

Nota Gealapa: 7.40
Metascore: 66/100

Beca, boboc la Universtatea Bardey, se alatura grupului acapella The Bellas. Adaugand prospetime repertoriului, ea incearca sa ajute grupul sa isi invinga marele rival.

Acest filmul urmeaza firul epic banal al oricarei comedii romantice de duzina. Boboci de facultate care au probleme sa se integreze, amorezari complicate, resentimente, toate terminandu-se cu o multime de oameni fericiti care gasesc dragostea, prietenia, sau un scop in viata. Cu toate astea, poate de la muzica, poate de la cateva glume bune, poate de la altceva, dar filmul are o magie proprie, crae il face foarte usor de indragit. Este un film simplu, mai degraba pentru un public feminin, dar e bun si pentru barbati pentru ca scade nivelul hormonal si iti scade pofta de sex pentru o vreme.

Distributia este si ea ofertanta din punct de vedere al numelor. Chiar daca pe majoritatea acestor actori ii gasesc mai degraba antipatici in cele mai multe filme pe care i-am vazut, cumva, pusi toti la un loc, a rezultat o chimie ciudat de buna si asa am ajuns sa imi placa interpretarile unor actori ca Anna Kendrick, Skylar Astin, Rebel Wilson sau Anna Camp. Nu ma astept insa sa imi fac un obicei din asta.

Din fericire, producatorii sunt constienti de linia clasica a firului narativ si nu se iau prea mult in serios, ceea ce ar fi caut intregul proiect destul de penibil. Sunt atat de multe personaje si atat de diverse incat este aproape imposibil sa nu gasesti unul pe placul tau. Acest detaliu face filmul usor de indragit de public de toate varstele. Alegerile muzicale ot fi dicutatea, dar important e ca avem de a face cu un film puritan destul de distractiv.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!