sâmbătă, 7 aprilie 2018

The Choice (2016)

Gen: Drama, Dragoste

Distributie: Benjamin Walker, Teresa Palmer, Alexandra Daddario, Maggie Grace, Tom Wilkinson

Regizor: Ross Katz [a mai regizat: Adult Beginners(2014), Taking Chance(2009)]

Incasari: 24.000.000 $

Nota Gealapa: 7.25
Metascore: 26/100

Travis si Gabby sunt vecini intr-un mic orasel de coasta si ajung sa aibe o relatie pe acre viata o testeaza la fiecare pas.

Nu e genul meu de film, dar este un "chick-flick" decent. Fetele vor vedea o poveste de dragoste superba, romantica, perfecta, emotionanta si o vor savura din plin. Eu am vazut destule momente reusite, dar si o multime de clisee, scene exagerat de siropoase si un accent sudist absolut enervant. povestea nu va da pe nimeni pe spate. Este o intriga tipica pentu un film de dragoste. Problema principala a filmului este kungimea si faptul ca excesiv de siropos. Am crezut la un oment dat ca se va transforma int-run film religios, dar din fericire nu a fost cazul.

Distributia este buna, cu actori respectabili, dar mi s-a parut ca ceva nu a functionat. Prestatiile actorilor, ca intregul film de altfel, sunt destul de oscilante, alternand in permanenta scenele in care te emotioneaza cu cele in care par niste amatori. Teresa Palmer de exemplu, in primele zece minute ale filmului are o interpretare de-a dreptul enervanta si stangace, insa in a doua jumatate este cea mai naturala actrita in viata. In plus, aproape toti actorii au ratat accentul sudist. Acesta suna ciudat si iti vine greu sa ii crezi.

In concluzie, acest flm nu este vreun Notebook, dar se putea si mai rau; mult mai rau. Acest lucru nu este putin pentru acest gen. nu e usor sa faci un film de dragoste atragator si palpitant, dar The Choice a reusit in cea mai mare parte si pentru asta ar merita o sansa. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!