miercuri, 11 aprilie 2018

Diablo (2015)

Gen: Actiune

Distributie: Scott Eastwood, Walton Goggins, Camilla Belle, Adam Beach, Samuel Marty

Regizor: Lawrence Roeck [a mai regizat: The Forger(2012)]

Premii:
- Best Feature Film, San Diego Film Festival, 2015

Nota Gealapa: 5
Metascore: 35/100

Un tanar veteran de razboi, este fortat sa faca o calatorie periculoasa pentru a-si salva sotia rapita.

Filmul asta ar fi putut fi foarte bun, daca nu ar fi fost asa de prost. Chiar si in ciuda unei povesti superficiale si care te lasa mai degraba sa iti faci propria varianta a povestii, daca scenele de actiune ar fi fost coordonate cum trebuie, ar fi iesit un western decent. Din pacate, rasturnarea interesanta de situatie, pe care nu am vazut-o venind si care ar fi putut salva filmul este irosita de niste scene care m-au intors in timp, pe vremea cand oamenii se impuscau si nu curgea pic de sange.

Distributia este in regula pentru un film de categoria B. Chiar daca nu este prezent vreun nume cu adevarat mare, sunt destule figuri cunoscute, care ar fi fost capabile sa produca prestatii decente, daca ar fi avut climatul potrivit, dar nu i-a ajutat nici scenariul si nici stangacia regizorului. Si la acest capitol ramai cu senzatia de potential nevalorificat. Nu mi-a placut nici ca Scott Eastwood incearca sa il copieze pe tatal sau. Acest stil nu i se potriveste decat lu' taica-sau.

Filmul emana un iz de amatorism. Nu exista nici o atentie la detalii si multe actiuni care sfideaza orice logica, chiar si cea din filme,a r fi putut fi evitate cu usurinta. Chiar daca am rezistat pana la final, au fost destule momente in care am avut cate un imbold sa il opresc. Recomandarea mea este sa evitati filmul asta, cum evitati un maidanez cu spume la gura. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!