miercuri, 25 aprilie 2018

Pacific Rim: Uprising (2018)

Gen: SF, Actiune, Aventura

Distributie: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Burn Gorman, Charlie Day

Regizor: Steven S. DeKnight [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 150.000.000 $
Incasari: 282.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 44/100

Jake Pentecost, fiul lui Stacker Pentecost, isi uneste fortele cu Mako Mori pentru a conduce o noua generatie de piloti Jaeger, printre care rivalul sau Lambert si Amara, un hacker de 15 ani, in fata unei noi amenintari Kaiju.

Mi-a placut si nu prea acest film. Legatura cu predecesorul sau este destul de credibila, dar filmul a fost transformat dintr-unul destul de serios intr-unul adresat mai degraba adolecentilor. Din punct de vedere vizual arata foarte bine, dar uneori acest lucru nu este suficient. Mia este nevoie si de un scenariu bun sau de o poveste serioasa. Din pacate filmul pierde din coerenta pe parcurs, iar cea mai mare parte a dialogurilor sunt foarte superficiale.

Distributia, desi pastreaza unele nume din primul film, nu se ridica la nivelul acesteia. Putine au fost filmele in care adolescenti carora machiajul le ascunde cosurile sunt pusi sa apere lumea de la distrugere iminenta, iar acesta nu face exceptie. Prestatia tinerilor, "sapati" si de un scenariu mediocru este una mai degraba slaba iar credibilitatea lor foarte redusa. Putinele nume respectabile din distributie nu au reusit sa ridice nivelul suficient.

Primul film al seriei a fost pentru toate varstele, dar acest sequel risca sa transforme franciza intr-un Twilight cu roboti, pentru ca sunt convins ca in afara de copiii care se pregatesc pentru examenul de capacitate, putini oameni l-au indragit cu adevarat. Fanii primului film au fost cu siguranta dezamagiti. Sper ca daca va exista un al treilea film, sa indrepte greselile acestuia, poate cu ajuotrul unui regizor mai experimentat, desi sansele sa se intample asta sunt infime. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!