joi, 5 aprilie 2018

All Nighter (2017)

Gen: Comedie

Distributie: Analeigh Tipton, Emile Hirsch, J.K. Simmons, Meta Golding, Jon Daly

Regizor: Gavin Wiesen [a mai regizat: The Art of Getting By(2011)]

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 37/100

Un tata obsedat de munca incearca sa isi viziteze fiica in Los Angeles, dar descopera ca aceasta a disparut si este nevoit sa faca echipa cu ciudatul ei fost iubit, pe parcursul unei nopti care ii transforma pe amandoi.

Un filmulet destul de dragut, cu cateva momente amuzante si placut de urmarit. Il voi uita probabil in cateva zile, dar nu a fost un film plictisitor care sa imi iroseasca timpul. Povestea este una simpla si destul de ofertanta, iar potentialul este fructificat intr-o masura destul de mare. Nu revolutioneaza umorul, dar este destul de distractiv.

Distributia si interpretarea pe care o ofera protagonistii ajuta filmul foarte mult. Emile Hirsch si J.K. Simmons colaboreaza destul de bine si ambii ofera prestatii solide, tragand impreuna filmul dupa ei. Daca din partea celui din urma aveam astfel de asteptari, Emile Hirsch a fost o surpriza placuta. Exista cateva figuri familiare si in rolurile mai mici si ele contribuind din plin in a face fimul putin mai valoros.

Nu pot sa recomand in mod deosebit acest film pentru ca nu este vreo capodopera, dar trebuie sa recunosc ca a fost o idee mai bun decat m-as fi asteptat. Poate reprezenta o alegere potrivita dupa o zi grea de munca, fiind un film care nu necesita foarte multa concentrare pentru a fi urmarit si are un happy-end decent, iesit putin din stereotipuri.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!