vineri, 1 aprilie 2022

Beats (2019)

Gen: Drama

Distributie: Khalil Everage, Evan J. Simpson, Ashley Jackson, Ahmad Nicholas Ferguson, Uzo Aduba

Regizor: Chris Robinson [a mai regizat: The Climb(2017)]

Nota Gealapa: 6.65

Un adolescent introvertit, dar foarte talentat, formează o prietenie neasteptată cu un paznic de liceu. Uniți de dragostea lor reciprocă pentru hiphop, ei se confruntă cu demonii propriilor trecuturi și încearcă să pătrundă în industria muzicală din Chicago.

Nevoie de colum pe acre o are Netflix, se traduce de multe ori intr-o tratare superficiala a unor scenarii acre isi pierd astfel din potential. Este si cazul Beats care ar fi putut sa fie un cinerit greu de sfaramat, dar este doar un calcar fragil. Are un aer proaspat si o poveste intriganta, pentru ca cine nu indrageste o poveste cu si despre hip-hop, dar pe masura ce avanseaza povestea se pierde din ritm si se omit detalii acre ar fi fost importante. Este un film modern prin abordare, nu prin tehnologie si propune personaje cu care se pot identifica destule persoane, de aceea este si ami pacat ca nu este ingrijit pana la final.

Prezenta unor figuri proaspete in distributie era importanta pentru credibilitate, dar era necesara si cea a unor figuri recognoscibile care sa dea o oarecare greutate filmulu, iar Anthony Anderson nu reuseste nii pe departe asa de unul singur, mai ales cu un personaj in afara zonei sale de confort, pe acre il duce la capat fara prea multa stralucire. Khalil Everage este protagonistul filmului si ne ofera o prestatie destul de oscilanta, cu scene in acre m-a impresionat, dar si cu atele in care a fost stangaci, deci va trebui sa il mai vad inainte sa ma pronunt despre calitatile si potentialul sau. Per total insa, cred ca una dintre problemele filmului este subtirimea distributiei si lipsa de stralucire din interpretari.

Am indragit foarte tare filmul in prima sa parte, dar am avut senzatia ca parca nu au stiut cum sa il termine si ultima parte a fost ghidata de o mentalitate de "merge si asa". Ramane totusi o poveste draguta si un film agreabil, acre poate fi o alegere safe pentru o seara linstita de film, dar pe care nu il recomand in mod deosebit, pentru ca sunt destule alegeri mai interesante si palpitante, chiar si din lumea muzicii si chiar din lumea hip-hopului. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!