joi, 31 martie 2022

Santa's Little Helper (2015)

Gen: Familie

Distributie: Mike 'The Miz' Mizanin, AnnaLynne McCord, Saraya-Jade Bavis, Eric Keenleyside, Kathryn Kirkpatrick

Regizor: Gil Junger [a mai regizat: Think Like a Dog(2020), Tabla 58(2015), 10 Thinghs I Hate About Life(2014), Christmas Bounty(2012), Teen Spirit(2011)]

Nota Gealapa: 5.70

După ce a fost concediat, un om de afaceri inteligent este aruncat într-o competiție de spiriduși pentru a deveni următorul secund al lui Moș Crăciun. Trecuți printr-o serie de exerciții de antrenament riguroase pentru a se pregăti pentru concurs, The Miz și un alt elf aspirant se înfruntă de a deveni Micul Ajutor al Moșului.

Am fost reticent si sa vad acest film si am amanat si acteva zile sa scriu despre el. Mediocritatea este cel ami greu de povestit si pus in cuvinte, iar acest film este definitia mediocritatii. Da dovada de un izocronism perfect, fiind aproape identic ca mesaj, tipologie a personajelor si desfasurarea povestii cu o sumedenie de alte filme. Regasim aici toate cliseele posibile ale genului si nici macar nu a existat un efort de a le masca sau de a le face mai usor de indurat. Acestea fiind zise, mi-au aparut cateva zambete involuntar in timp ce il urmaream si banuiesc ca daca este vazut in sezon poate fi digerat chiar mai usor, deci banuiesc ca nu e total inutil. 

De-a lungul timpului doar o amna de atleti WWE au reusit sa faca pasul cu succes in lumea filmului. Pana acum, dupa destule tentative esuate, e clar ca The Miz nu este si nu va fi unul dintre acestia, dar nu stiu din ce motiv se insista cu el in continuare. In jurul sau nu sunt actori de prima mana, cu cariere impresionante, dar sunt totusi actori de meserie si chiar daca si ei la randul lor ofera prestatii plate si lipsite de sare si piper sunt ttusi cu doua clase cel putin peste acest luptator care refuza sa isi accepte conditia si lipsa de talent.

De altfel, interpretarea in general si prestatia protagonistului in particular fac ac acest film sa fie un dezastru total chiar si epntru un film de copii si sa nu faca cinste in nici un fel filmelor de familie. Tensiunea sexuala dintre un om si un spiridus este total nepotrivita pentru un asemenea film, dar este doar inca un detaliu care se adauga la haosul general. Nu gasesc nici un motiv intemeiat sa recomand acest film. Chiar si pentru un film mediocru de Craciun exista variante mai agreabile si as recomanda mai degraba revederea unui clasic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!