joi, 10 martie 2022

Body Cam (2020)

Gen: Horror, Mister, Thriller

Distributie: Mary J. Blige, Nat Wolff, David Zayas, Anika Nani Rose, David Warshofsky

Regizor: Malik Vitthal [a mai regizat: The Year of the Everlasting Storm(2021), Imperial Dreams(2014)]

Buget: 9.600.000 $

Nota Gealapa: 6
Metascore: 37/100

Când o oprire de rutină în trafic duce la moartea inexplicabilă și înspăimântătoare a colegului ei, o polițista își dă seama că ea va fi singucare care va vedea filmările incidentului. Pe măsură castfel de  atacuri se inmultesc, ea se grăbește să înțeleagă forța supranaturală din spatele acestora.

In cele ami multe privinte Body Cam este doar un horror banal, de duzina, dar in alte cateva spete a reusit sa ma surprinda placut. Nu are cea mai deosebita intriga si nici cele mai infricosatoare scene, dar au existata cateva care mi-au dat fiori ceea ce deja este cu mult peste nivelul cu care ne-au obisnuit astfel de filme. Macar nu este un film care tandaleste. Are un ritm bun si filmatului la persoana intai care in 905 din cazuri este enervant si incearca sa mascheze lipsuri financiare si de alta natura, de aceasta data i s-a dat putina logica. Aceasta metoda este folosita tot pentru a masca unele lipsuri, dar macar de aceasta data nu este atat de enervanta.

Distributia nu este punctul foarte al filmului din pacate. Cel mai mare nume din componenta acesteia, Mary J. Blidge, nici macar nu este o actrita profesionista. Mentionez insa ca aceasta s-a descurcat de minune, mult mai bine de cat multi actori de mana a doua pe care i-am vazut in filme asemanatoare, asa ca nu ar fi exclus sa o mai vedem si in alte filme si eu unul am incredere ca mai are potential destul inca neexploatat. Pe langa aceasta nu se regasesc prea multi actori cu experientya relevanta, deci per total si interpretarile sunt cumva in nota de decenta si bun simt a filmului, dar nimic iesit din comun.

Este genul acela de film care se desconspira devreme si aflam destul de devreme directia catre care se indreapta. Partea buna este ca atmosfera cinematografica este bine realizata si filmul este destul de sinistru, cu jocuri de lumini care se potrivesc cu moodul general. Din pacate, chiar povestea in sine este calcaiul lui Ahile de aceasta data. Este mult prea banala si previzibila si impiedica filmul sa fie macar putin mai bun, dar Body Cam chiar daca nu se remarca si nu straluceste nu este nici plictisitor, asa ca nu nu trebuie fugit de el in caz ca ajunge in fata ochilor vostri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!