miercuri, 23 februarie 2022

I Am Georgina (2022)

Gen: Reality-TV

Numar episoade: 6

Ditributie: Georgina Rodríguez, Cristiano Ronaldo

Nota Gealapa: 4.15

Ne alăturăm Georginei Rodríguez - mamă, influencer, femeie de afaceri și partenera lui Cristiano Ronaldo - în acest portret emoționant și profund al vieții ei de zi cu zi.

Nu numai ca nu mi-a placut deloc acest documentar, sau reality show, ce-o fi fost el, ba pot sa spun ca m-a enervat de-a dreptul in ultimele momente. Este un show tv despre o persoana care nu a facut nimic notabil in viata ei si al carei singur merit este ca s-a maritat cu cineva care chiar a facut ceva notabil in viata. Sunt sase episoade fiecare dintre ele cu o intriga de-a dreptul palpitanta. Intr-unul Georgina isi plimab prietenele cu avionul ca sa vada si ele cum e, intr-unul aceasta isi cauta o rochie la Paris, in altul schimba mobila iar in alt episod nu se hotaraste ce rochie sa poarte la festivalul de la Cannes. Am fost efectiv cu sufletul la gura incercand sa ghicesc daca alege rochia verde sau cea maro.

Nu am mai vazut pana acum o persoana atat de superficiala, care sa incerce din rasputeri sa para umila si cu picioarele pe pamant. Singurele momente cat d ecat oneste din show, au fost scurtele interviuri cu Cristiano Ronaldo care pare sincer spre deosebire de consoarta lui vesnic preocupata de cum da pe ecran. Pana si glumitele proaste pe care aceasta le spune incercand sa para amuzante produc mai degraba momente jenante cu prieteni care rad fortat si de complezenta. Cu cat Georgina, sau Gherghina pe romaneste, incearca sa para o personalitate mai complexa, cu atat simplitatea ei iese la suprafata si de fapt ajungem la concluzia ca este doar un om deosebit de banal si sters, care in loc sa fie recunoscatoare pentru norocul ei si sa ramana o prezenta discreta si de bun simt, incearca sa iasa din umbra mult mai celebrului si iubitului ei sot.

Am sperat la ceva mai multa profunzime si sa vad o persoana cu ceva mai multa modestie, cumva pentru binele unuia dintre idolii mei si ai multor oameni, dar mi s-a parut doar o etalare a bogatiei in cea mai mare parte, cumva deplasata avand in vedere vremurile pe acre le traim. In incercarea ei de a parea acest om minunat care isi ajuta prietenii si familia, a fost foarte atenta impreuna cu producatorii sa arate foarte putin stafful care are grija de casa si chiar de copiii ei, reusind astfel exact opusul a ceea ce si-a propus. Ba mai mult, pentru cate persoane se ocupa de ea si cat de priceputa ne tot spune ca este la moda, gusturile ei mi se par mai degraba indoielnice si s-au format astfel incat sa epateze cat mai mult si sa isi arate bogatia cu fiecare ocazie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!