luni, 21 februarie 2022

7 MInutes (2014)

Gen: Crima, Drama

Distributie: Luke Mitchell, Zane Holtz, Jason Ritter, Brandon Hardesty, Kevin Gage

Regizor: Jay Martin [a mai regizat: Maximum Ride(2016)]

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 35/100

Trei prieteni liceeni sunt forțați să comită un jaf. dar planul merge groaznic.

Mi-e greu s il denumesc film pe 7Minutes; i-as spune mai degraba un filmulet si asta pentru ca are o intriga micuta, banala, lipsita de originalitate, pusa in scena in cel mai previzibil si uzat mod. Exista ceva tensiune pe ici pe colo, dar in general exista riscul ca de la atata mediocritate sa va apara papule pe piele. Poate ca un buget mai rasarit ar fi imbracat aceasta poveste mai apetisant si ar fi spoit-o mai frumos, ascunzandu-i din defecte, dar in absenta acestuia acestea sunt foarte vizbile si in unele momente chiar deranjante. 

Distributia nu este neaparat rea, dar in rolurile principale sunt actori tineri, acre au artat ceva potential, dar nu au confirmat inca cu adevarat si cariera lor inca nu a decolat. Astfel ca, experienta lor a fost prea limitata pentru a putea salva acest scenariu slab. Cel mai experimentat din distributie este Kris Kristofferson, dar personajul sau a fost prea putin important pentru ca experienta lui sa fie pusa in valoare corespunzator. Per total, interpretarile nu constituie o problema si chiar sunt peste nota generala a filmului, dar nici nu se evidentiaza prea tare.

Unul din cele mai iritante aspecte ale acestui film sunt flashbackurile: aproape ca nu exista personaj care sa nu beneficieze de unul si acest detaliu devine obositor. Perosnajele sunt credibile si productia decenta, cu un timeline mai coerent intreg filmul ar fi fost mai reusit. Comparatiile cu Fargo mi se par de-a dreptul ofensatoare si 7 Minutes nici macar nu se apropie de liga in care joaca acel film. O nota de trecere obtinuta cu greu este tot ce pot sa ofer pentru acest film, pe care nu l-as recomanda totusi nimanui/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!