miercuri, 1 ianuarie 2014

This Is 40

Sunt prea tanar pentru filmul asta.

Gen: Comedie

Distributie: Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow, Iris Apatow, Jason Segel

Regizor: Judd Apatow ( a mai regizat Funny People, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin)

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 68.000.000 $

Nota Gealapa: 6.35

Acest film ne prezinta o perioada dificila in viata unei familii in acre sotii tocmai au implinit 40 de ani, dar e un pic mai mult de atat. Stati linistiti, fiind vorba de o comedie romantica, bineinteles ca totul se termina cu bine.

Nu este cel mai amuzant film pe care l-am vazut, dar cu siguranta nu este nici cel mai rau. Daca mie, care nu sunt in publicul tinta, mi s-a parut ok, inseamna ca celor care se incadreaza in acel public li se va parea excelent si se vor putea regasi in anumite situatii.

De mentionat ca e un pic cam lung pentru o comedie (2 ore si 15 min) si ca ne arata ca nepotismele se intampla si la ei: regizorul si-a distribuit ambele fiice in film; daca ne gandim ca Leslie Mann e sotia aceluiasi regizor si mama celor doua s-ar putea sa avem impresia ca asistam la un mic film de familie.

Baieti, nu va grabiti sa sariti peste acest film. Este un film pe care merita sa il suportati alaturi de iubita vostra sensibila pe care vreti sa o convingeti ca si voi sunteti niste fiinte pline de dragoste, compasiune si ca doriti pacea mondiala.

Trailer:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!