luni, 13 ianuarie 2014

Killer Elite (2011)

Gen: Actiune

Distributie: Jason Statham, Clive Owen, Robert de Niro, Dominic Purcell, Aden Young

Regizor: Gary McKendry (aflat la primul lung metraj)

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 27.000.000 $

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 44/10

Filmul se desfasoara in anii '80, si ne prezinta ultima misiune a unui grup de asasini, misiune dupa care unul dintre ei se retrage. Ramane retras cativa ani, pana cand unul din vechii lui prieteni este rapit pentru a-l determina pe protagonist sa omoare anumite persoane.

Asa cum am spus si la inceput, acest film nu dezamageste dar nici nu surprinde cu nimic. Este filmul e actiune clasic, cu replicile clasice si cu deznodamantul clasic. Din punctul meu de vedere, acest lucru este cauzat de doi factori: primul este distributia, care desi e plina de nume mari, toate sunt putin "prafuite" si al doilea este faptul ca nu este un film american, iar britanicii si australienii nu au stiut cum sa puna in valoare aceste nume mari.

Merita mentionat faptul ca filmul este inspirat din fap[te reale, iar daca cineva a trait sa spuna o asemenea poveste, este cu adevarat remarcabil.

Regizorul a incercat sa ii impace si sa le faca pe plac tuturor actorilor din distributie si a rezultat un melanj care nu a favorizat pe nici unul dintre acestia. Filmul este mult prea comercial si "pe fata" pentru De Niro si mult prea putin comercial pentru Statham.

Ca o ultima curiozitate pot sa va spun ca Robert de Niro este singurul actor american din intreaga distributie.

In concluzie, daca veti decide sa vizionati acest film, veti avea parte de doua ore antrenante dar nu veti fi dati pe spate.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!