sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Looper (2012)

E frumos sa vad in sfarsit un film in care Bruce Willis chiar joaca, si nu apare doar cinci minute, cat sa poata fi pus pe afis.

Gen: Actiune, SF

Distributie: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan

Regizor: Rian Johnson (a mai regizat: The Brothers Bloom(2008), Brick(2005))

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 236.000.000 $

Nota Gealapa: 7.50

Actiunea se desfasoara in anul 2044. Un criminal platit de mafie, omoara sistematic oameni trimisi din viitor. Intr-o zi insa, se recunoaste pe el, ezita o secunda suficient cat sa ii permita variantei lui mai batrane sa fuga. Trebuie sa il omoare pe  evadat, dar trebuie sa aiba grija si la fostii lui colegi din mafie care acum sunt pe urmele lui, pentru ca nu si-a facut treaba.

Dupa cum spuneam si la inceput, ma bucur ca am vazut ca Bruce Willis poate inca sa duca un film intreg. Daca mai pun la socoateala ca este primul film, cred, care nu este comedie si in in care joaca Emily Blunt, pot spune ca aceasta pelicula e plina de surprize.

Desigur, bugetul nu este unul foarte mare pentru acest gen de film, astfel ca lipsesc minunatele maisnarii din viitor sau alte efecte care sa atraga atentia. In schimb, acest film compenseaza printr-o poveste originala si extrem de bine scrisa. Emily Blunt a acceptat sa joace in acest film dupa ce a citit jumatate de scenariu; nu a ajuns nici macar sa vada care va fi personajul ei. Atat de original si bun este.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!