miercuri, 29 ianuarie 2014

G.I. Joe: Retaliation (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Dwayne Johnson, Channing Tatum, Adrianne Palicki, Jonathan Pryce, Byung-hun Lee

Regizor: Jon M. Chu (Step Up 3D(2010), Step Up 2: The Streets(2008), The LXD 2: Secrets of The Ra(2011))

Buget: 130.000.000 $
Incasari: 123.000.000 $

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 41/100

O unitate militara de elita pleaca intr-o misiune pe crae o indeplinesc cu succes dar la sfarsitul careia descopera ca li se pregateste de fapt exterminarea de catre niste baieti rai care vor sa conduca lumea. Bineinteles ca cei mai buni dintre cei buni supravietuiesc si noua lor misiune devine razbunarea si reabilitarea numelui lor.

O poveste slabuta, pusa in scena intr-un mod.... sa zicem fantezist, unde in acelasi razboi se infrunta tancuri, arme nucleare, muste robotizate explozive si samurai. Total nerealist, acest film iroseste cu brio bugetul urias pe care la avut.

Producatorii au mai apelat la un tertip pe care eu nu-l suport: coopteaza in distributie niste nume mari, doar de dragul de a le pune pe afis, dupa care le aloca roluri minore. Aici este cazul lui Bruce willis si al lui Chaning Tatum. Descopar, pe masura ce vad mai multe filme, ca Bruce Willis s-a transformat intr-o curva a Hollywoodului, care isi vinde fata oricarui film de doi lei.

Singurele parti bune sunt efectele speciale de care se abuzeaza si interpretarile foarte reusite dar pasagere, ale celor doi amintiti mai devreme, care dau un aer de credibilitate sporadic,


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!