marți, 31 decembrie 2013

World War Z

Brad Pitt is back.

Gen: Horror, Actiune

Distributie: Brad Pitt, Mireille Enos, Danielsa Kertesz, James Badge Dale, Ludi Boeken

Regizor: Marc Forster (a mai regizat Machine gun Preacher, Quantum of Solace, The Kite Runner, Stranger Than Fiction)

Buget: 190.000.000 $
Incasari: 770.000.000 $

Nota Gealapa: 7.35

Un virus apare brusc, ii transforma pe toti in zombie si de aici pana la sfarsitul lumii e doar un pas. Din fericire, Brad Pitt, care nu mai salvase lumea de ceva vreme, strabate toata lumea si gaseste leacul prin care salveaza omenirea.

Povestea nu e cea mai originala. Totusi, acest film primeste o nota asa mare, pentru ca bugetul urias pe care l-a avut si-a pus amprenta asupra oricarui detaliu si asta se vede in fiecare cadru. Departe de a fi perfect, acest film nu este un film cu zombie si atat. Este incredibil cat de putin sange veti vedea avand in vedere circumstantele. Producatorii au dorit ca filmul sa se faca placut prin scene sangeroase si le-a iesit; aproape ca nu se observa lipsa acestora.

Cand au filmat in Ungaria, autoritatile maghiare au confiscat 85 de pusti, pistoale si mitraliere sub pretextul ca acestea pot fi folosite si de teroristi. Nu s-a filmat deloc in America. Scenele de la inceput au fost filmate in Scotia. Ca sa faca locatia de filmare sa arate ca un oras american, au transportat in scotia zeci de taxiuri, camioane si masini americane.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!