sâmbătă, 21 decembrie 2013

WebSiteStory

Gen: Drama

Distributie: Crina Semciuc, Diana Gursca, Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu, Constantin Bojog, Lia Bugnar

Regizor: Dan Chisu (a mai regizat Deja Vu, Si Caii sunt verzi pe pereti, Ursul)

Buget: 120.000 €
Incasari: 33.729 $

Nota Gealapa: 5.95

A durat trei ani sa imi fac timp pentru a vedea acest film. Din punctul meu de vedere,mai puteau trece inca trei. Pentru cat de mult a fost laudat mi se pare un film comun. Ce-i drept, filmul a fost laudat cel mai mult de catre DanChisu, a carui aroganta o cunoastem cu totii.

Regizorul declara ca nu este "un film pentru adormit copiii, ci un film care are ca scop trezirea parintilor", sau ceva de genul asta. Nu este nici pe departe asa, pentru ca publicul tinta al filmului sunt tinerii intre 16 si 24 de ani. 

Din fericire, fara ca regizorul sa isi doreasca si fara sa isi dea seama cred, a iesit o drama psihologica bunicica despre  copii neglijati, justitie si nevoia de comunicare.

Prestatia actorilor nu este stralucitoare, cei mai buni dintre ei fiind distribuiti in roluri minore. povestea avanseaza pe repede inainte si din dorinta de a explica anumite contexte, unele actiuni se desfasoara intr-un mod nu tocmai logic.

Asa cum spuneam si in prima fraza, spre deosebire de multe filme romanesti, acesta macare are un sfarsit; prea brusc si bineintles trist (aici exact ca in toate filmele romanesti), dar totusi un sfarsit.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!