duminică, 29 decembrie 2013

Drive

Am vazut filme mute cu mai multe replici decat acest film.

Gen: Actiune

Distributie: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Albert Brooks, Oscar Isaac

Regizor: Nicolas Winding Refn (a mai regizat Only God Forgives, Valhalla Rising, Bronson, I'm The Angel of Death: Pusher III, With Blood on My Hands: Pusher II)

Buget: 15.000.000 $
Incasari: 35.000.000 $

Nota Gealapa: 7.60

Ryan Gsling interpreteaza rolul unui barbat care isi duce traiul avand mai multe joburi: cascador, mecanic si sofer pentru diversi saprgatori. Lucrurile merg bine, ba chiar i se ofera sansa sa fie pilotul unei noi echipe de curse. Dar, exact ca in viata, de la o femeie i se vor trage toate belele ce vor urma. Acesta se indragosteste de vecina lui, al carei sot iese intre timp din inchisoare si de aici incepe nebunia.

Desi pare o poveste complicata, exact cum spuneam in prima propozitie a acestui articol, replicile sunt extrem de putine. Actorii secundari cred ca au mai multe replici decat protagonistii. Acest lucru, insa, nu este neplacut. Din contra, iti permite sa te concentrezi pe scenele excelente de actiune.

De asemenea, avem cateva scene foarte bune care implica urmarirea de masini, ceea ce este impresionant pentru un regizor care nu are nici macar permis de conducere. De mentionat si ca pana la sfarsitul filmului nu veti afla cum il cheama pe protagonist; toti i se vor adresa cu "Kid" sau "The Driver".

Iata si trailerul; daca nici el nu va convinge.....


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!