duminică, 29 decembrie 2013

The Cold Light of Day

Bruce Willis nu e Chuck Norris.

Gen: Actiune

Distributie: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver, Veronica Echegui, Joseph Mawle

Regizor: Mabrouk El Mechri (a mai regizat JCVD, Virgil)

Buget: -
Incasari: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 5.50

Un tanar corporatist american se reuneste cu familia lui in Spania pentru o vacanta. Oamanii rai ii rapesc familia si cu ocazia asta afla ca tatal lui este agent CIA. De aici incepe o lupta pentru salvarea familiei sale.

Acest film ar fi fost mult mia bun daca ar fi decurs ca celelalte filme cu Bruce Willis, cand el ii omoara pe toti. Dar cum Bruce Willis a imbatranit, acesta cafteste vreo trei politisti spanioli si apoi moare, lasandu-l in lumina reflectoarelor pe Henry Cavill, care desi reuseste ce isi propune, nu este deloc facut pentru astfel de roluri. Dunt convins ca in urma criticilor pe care le-a primit acest film, urmatorul rol al lui Cavill va fi intr-o comedie romantica.

Acest film s-a straduit prea tare sa fie original si in schimb a aduntat toate cliseele posibile. Probabil ca nu au avut bani sa il plateasca pe Bruce Willis pentru intregul film si i-au dat cat sa apara suficiente minute ca sa justifice prezenta lui pe afis. Sigourney weaver s-a zbatut ca un peste pe uscat si a facut tot ce a putut dar din pacate a fost ca o oaie alba intr-o turma de oi negre.

Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!