joi, 12 decembrie 2013

End of Watch

Se termina cu bine....ba nu.....ba da......ba nu....ce final e asta?

Gen: Actiune

Distributie: Jake Gyllenhaal, Michael Pena, Natalie Martinez, Anna Kendrick, David Harbour

Regizor: David Ayer (a mai regizat: Street Kings si Harsh Times)

Buget: 7.000.000 $
Incasari: 41.000.000 $

Nota Gealapa: 7.70
Loc in clasamentul Gealapa: 3 (din 36 de filme)

Este filmat in stilul documentar, ceea ce inseamna inca un film cu buget redus al carui regizor nu a avut bani decat pentru doua camere de filmat. Inmarmat cu acest gand pesimist, mi-am facut curaj si am dat play. Dupa un inceput greoi, fara prea multa noima, odata cu trecerea timpului apare si un fir logic al actiunii si incepe sa capete sens.

Poate nota este un pic mare, dar sunt barbat si acest film desi nu exceleaza la nici un capitol, are suficient din toate: violenta, imagini socante, droguri injuraturi si glume sexuale.

Filmul ne preinta activitatea de zi cu zi a doi politisti, parteneri si prieteni, atat in viata personala cat si la serviciu.Vizionarea acestui film este exact ca un croissant: prima inghitirura este paine goala, miezul este delicios, iar ultima bucata are un pic de crema dar nu este la fel ca miezul. Ar fi primit o nota chiar mia mare daca ar fi taiat ultimul minut din film.

Chiar si asa, sunt surprins ca mi-a placut chiar atat de mult un film cu buget redus. Dar pana la urma este normal sa imi placa si sa fie credibil. Cei doi protagonisti au petrecut cinci luni, zi de zi, cu politisti adevarati pentru a se pregati pentru acest film.

La capitolul si altele, putem nota ca cuvantul "fuck" este folosit de 326 de ori, fapt care il claseaza pe locul sase all time (da, exista un astfel de clasament). De mentionat si ca pentru cele mai multe discutii dintre cei doi care au loc in masina de politie nu a existat un scenariu, cei doi improvizand.

Acestea fiind, zise, eu va recomand acest film si ca sa va conving, iata si trailerul:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!