joi, 12 decembrie 2013

John Carter

Cine a zis ca Disney nu face filme bune?

Gen: Aventura, Fantasy

Distributie:  Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Willem Dafoe, Thomas Haden Church

Regizor: Andrew Stanton (a mai regizat: WALL-E, Finding Nemo)

Buget: 250.000.000 $
Incasari: 73.000.000

Nota Gealapa: 7.10
Loc in clasamentul Gealapa: 13 (din 37 de filme)

In ciuda faptului ca a fost un esec financiar de proportii, mie mi s-a parut chiar bunicel acest film. Este un film clasic, cu americani care calatoresc, voit sau nu, in alte lumi, pentrru ca Pamantul a fost salvat de atatea ori de ei, incat acum simt nevoia sa salveze toate planetele din sistemul solar, una cate una.

Dupa cum va spuneam, un american calatoreste accidental pe Marte, cum necum mare parte din locuitorii acelei planete stiau deja engleza, iar cine nu stie o invata pe parcurs. De aici inainte, povestea clasica, lupte, creaturi, salveaza fata, insoara-te cu fata, ceva te alunga de langa fata si iti petreci restul vietii incercand sa te intorci langa ea.

Trecand peste toate astea, este un film captivant care va va tine conectati in permanenta si nu va av parea rau de timpul petrecut in fata ecranului. Povestea in sine nu e chiar atat de simpla cum am facut-o eu sa para mai sus si este destul de greu de urmarit daca nu sunteti atenti. Trebuie sa tineti minte destule nume si sunt destule situatii neprevazute la care nu v-ati astepta. Efectele si coloana sonora sunt la inaltime si justifica bugetul urias al filmului.

Ca si punct negativ, as mentiona ca finalul pare putin grabit ca si cum au trebuit sa se incadreze intr-un anumit timp de rulare si la un momentdat si-au dat seama ca s-au intins prea mult si trebuie sa treaca pe repede inainte prin mai multe lucruri.

La rubrica curiozitati va pot spune ca in timp ce filmau in Utah, au descoperit accidental scheletul unui Sauropod.

Iata si trailerul:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!